![]() |
جوک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: جوک (/showthread.php?tid=169077) |
جوک - ຖēŞค๑໓ - 04-09-2014 سیاست های غلط به اینا میگن: ثیاثت , صیاصت, ثیاثط , صیاصط , سیاسط …. و… چقدر باحال بود حال کردی [b]***************************[/b] واقعا شانس آوردیم همه بیماریها رو خارجی ها کشف میکنن و اسم خودشونو میذارن روش وگرنه مثلا بجای پارکینسون باید میگفتیم مرض کامبیز یا درد حاج مرتضی وبرادران به غیر مجتبی!!! *************************** الان پشه اومد بهم گفت: سلام، نیشت بزنم؟ گفتم نه عزیزم مرسی… گفت خواهش میکنم و رفت پشه ها چه با ادب شدن! *************************** عاقد: عروس خانوم وکیلم ؟ عروس : پَـ نـه پَـ تو این بی شوهری برم گل بچینم؟! [b]***************************[/b] ایرانسل در آینده ای نزدیک: مشترک گرامی چه خبر؟ مامان بابا خوبن؟ بچه کوچولو چه طوره؟ الهی ایرانسل قربونش بره مشترک گرامی یه طرح دارم پاییزه یکی سیم کارت بخر ، دوتا ببر یکی میاره در خونتون یکی می دم به عموتون یکی هم واسه عمتون ! مشترک گرامی کاری باری نداری فعلا ؟ قربونت ایرانسل ! ![]() ![]() *************************** بنده خدا به رفیقش : یه پراید خریدم ! رفیقش : مدلش چنده ؟ بنده خدا : قرمزه ! رفیقش : گرون خریدی !! *************************** یعنی من خودم رو یه یک لحظه جای این دخترای مجرد میزارم خیلی حالم گرفته میشه که پسر خوشتیپ و خوشگل و تحصیل کرده ای مثل من قصد ازدواج نداره !! *************************** اومده بودن خواستگاریم میگم من فعلا میخوام درس بخونم… میگن یعنی حالا حالا ها طول میکشه؟ میگم پ ن پ ده دیقه صب کن همین دو صفحه هم بخونم بعد !!! *************************** رفتم ساندویچی،میگم آقا یه بندری لطفا میگه سوسیس بندری دیگه میگم پ ن پ،یه نوار بندری بزار میخوام واست قر بدم تا خستگیت رفع بشه! *************************** یادش بخیر یه زمانی توو مدرسه با دوستمون هماهنگ می کردیم که : تو اجازه بگیر برو بیرون منم ۲دقیقه دیگه میام! بعد معلم عقده ای می گفت صبر کن تا دوستت بیاد بعد برو….. من که حلالشون نمی کنم!!!!! *************************** مکالمه ای بین من و مادرم: -مامان - جونم - داشتم ماست می خوردم - نوش جونت پسرم - ریخت رو فرش - کوفتو بخوری نکبت؛ خاک تو سرت…. *************************** به استاد میگم استاد شما که ۹ دادی حالا این یه نمره هم بده دیگه یک نگاه عاقل اندر دیوانه کرد دست گذاشته رو دوشم میگه برو درس بخون پسرم استادم نشدیم شخصیت کسی رو خورد کنیم ! *************************** چی میشد زنگ میزدی 118 میگفتی شماره اون دختره رو که تو ماشین دیدمش می خوام ؟!بعد صدای کیبرد زنه از پشت تلفن میومد ... بعد می گفت : لطفا یاداشت فرمایید : 091.... بعد آخرشم میگفت : با تشکر ، راهنمای 198 ، انشا الله مخشو بزنی...!!! *************************** آموزش خسیسه به پسرش در مورد پست کردن نامه بدون تمبر:خب حواستو جمع کن آدرس گیرنده رو بجای فرستنده بنویس بندازش تو صندوق پست اوقت پست میبینه تمبر نداره پس میفرسدش برا فرستنده ! *************************** یکی از بچه ها ازم پرسید به قیافه ام میخوره چند سالم باشه ؟گفتم : ۲۷ دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سال ناراحت شد گفت : ۲۲ سالشه گفتم : ۵ سال دیگه به حرفم میرسی ، ببین کی گفتم [b]*************************** مورد داشتیم پشت کامیون نوشته بود : رفیق بی کلیبس ، مادر [/b] [b]*************************** فکر کنم شهرام شب پره با همین شعر “این شبی که میگم شب نیست ، اگه شب مث اون شب نیست ، امشب مث دیشب نیست ، هیچ شبی مث امشب نیست” معافیشو گرفته [/b][b]*************************** مورد داشتیم ﺗﻮ ﯾﻪ ﭘﯿﺞ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩه : ﺍﺳﻢ ﭘﺴﺮ ﺑﺎ “ﻝ ” ؟ دختره ﻧﻮﺷﺘﻪ : لکسوز مشکی زعفرانیه [/b] [b]*************************** ﺩﺧﺘﺮ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﺱ ﭘﺴﺮﺵ ﻣﯿﮕﻪ ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺧﺎﻟﯿﻪ ﻣﯿﺎﯼ ﺑﺮﯾﻢ؟؟؟؟؟ ﭘﺴﺮﻩ ﺍﻡ ﺫﻭﻕ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﻣﯿﺮﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﺩﺧﺘﺮﻩ. ﺍﺯ ﺭﺍﻩ ﮐﻪ ﻣﯿﺮﺳﻦ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺩﺭ ﻭ ﻗﻔﻞ ﻣﯿﮑﻨﻪ ﺩﺍﺩ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺩﺍﺩﺍﺍﺍﺍﺵ ﺩﺍﺍﺍﺍﺩﺍﺍﺍﺍﺵ ﺑﯿﺎ کادو تولدتو بگیر... [/b] [b]*************************** ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﻳﮑﯽ ﺍﺯ ﺧﻮﺍﻫﺮﺍﻥ ﮔﺸﺖ ﺍﺭﺷﺎﺩ ﺩﺭ ﺟﻮﺍﺏ ﺩﺧﺘﺮﻱ ﮐﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ ﻣﺜﻞ ﺗﻮ ﺳﺒﻴﻞ ﺑﺬﺍﺭﻡ ﺧﻮﺑﻪ؟ ﻓﺮﻣﻮﺩﻧﺪ : ﻫﻠﻮ ﺑﺎ ﭘﺮﺯﺵ ﻗﺸﻨﮕﻪ !! ﺍﻟﻠﻪ ﺍﮐﺒﺮ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺑﻪ ﻧﻔﺲ !! [/b][b]*************************** یـارو زنـگ مـیـزنـه بـه دوسـتـش،یـواش مـی گـه : مـن الان تـو جـلـسـه ام، بـعـدا بـاهـات تـمـاس مـی گـیـرم !!! ^_^ [/b][b]*************************** میـــــگن خوشتیــــپا عمــــرشون کوتـــــاهه........ خوشبحـــــالت حالا حالاها زنـــــده ای!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() *************************** اینایی که نام کاربریشون شماره موبایلشونه اینارو اذیت نکنین!بیچاره ها خسته شدن از دست اس ام اس های ایرانسل! اینا دنبال دوست میگردن... باهاشون مهربون باشین! ![]() *************************** اين قده كه پست تاييد نشده دارمو حس بدبختي ميكنم منتظرم عليخاني زنگ بزنه به عنوان كاربر فلك زده برم ماه عسل... . . . . هيس همه ساكت گوشيم داره زنگ مي خوره... RE: جوک - NO.NAME - 04-09-2014 عالی بود ![]() |