ضد دختر.فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین وگرنه ... - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: ضد دختر.فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین وگرنه ... (/showthread.php?tid=168101) |
ضد دختر.فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین وگرنه ... - 50$ - 02-09-2014 یکی از نا امن ترین مکان های دنیا اتاقی هست که سوسک توش گم شده! دخترا میدونن چی میگم!! _ استاد جغرافیا سر کلاس سکته میکنه بعد ار کلی تحقیق میفهمن یه دانشجو دختر ازش پرسیده: خط استوا اعتباریه یا دائمی _ دیگه پست گذاشتن علیه بعضی دخترا حال نمیده . . . کاش میشد با تیر بزنیمشون _ مورد داشتیم از دختره پرسیدن پینت بال دوست داری؟؟؟ . . . گفته: اره اکثر اهنگاشو دارم _ دختره ﻣﯿﺮﻩ ﻓﺮﻭﺷﮕﺎﻩ ﻭﺭﺯﺷﯽ ﻣﯿﮕﻪ : ﺁﻗﺎ ببخشید ﭘﺮﭼﻢ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﺩﺍﺭﯾﺪ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺮﺍﺵ ﻣﯿﺎﺭﻩ،ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ : ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﺭﻧﮕﺎﯼ ﺩﯾﮕﺸﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ؟ :||||||||||||||| ﻗﺮﺁﻧﻬﺎ ﺭﻭ ﺑﺰﺍﺭﯾﻦ ﺭﻭ ﺳﺮﺗﻮﻥ؛ ﺑﺎ ﻣﻦ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﮐﻨﯿﺪ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﻟﻌﻔﻮ ﺍﻟﻬﯽ ﺍﻟﻌﻔﻮ الهی العفو _ مورد داشتیم دختره رفته پمپ بنزین، یارو بهش گفته آزاد یا دولتی؟ دختره گفته پیام نور دونفر سکته کردن یه نفر غش کرده، دولتم سهمیه بنزینه جایگاه قطع کرد _ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ ﮐﻮﻟﺮ ﻣﻴﮕﻪ ﺁﻗﺎ ﮐﻮﻟﺮﻣﻮﻥ ﺧﺮﺍﺏ ﺷﺪﻩ میاین ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻌﻤﻴﺮ؟ ﺗﻌﻤﻴﺮﮐﺎﺭ : ﺧﺎﻧﻢ ﮐﻮﻟﺮﺗﻮﻥ ﺁبیه؟ ﺩﺧﺘﺮ : ﻓﻘﻂ ﺩﻭﺭﺵ ﺁﺑﻴﻪ ﻭﺳﻄﺶ ﺳﻔﻴﺪﻩ! _ مورد داشتیم دختره از خدا خواسته پرونده اعمالش صورتی باشه _ تو اتوبوس دوتا خانم دعواشون میشه واسه نشستن رو یه صندلی. راننده میگه: اونی که مسن تره بشینه. . . . واینگونه شد که هردو زن به هم نگاه کردند و صندلی تا پایان مسیر خالی ماند!!! _ میگن یه دختره رفته تو پیج داعش کامنت گذاشته . . . این ملدوم بی جناه گناه دالن...نجندشون...به ایلان ما کالی نداجته باجین...خووووووب...آفلین پسلای خوجل مجول . . . گفته میشه ابوبکر بغدادی رییس گروه داعش پس از خواندن این کامنت 27ضربه چاقو به خود زده است!!! _ غمگینم . . . همانند دخنری که پاشنه میخی کفشش گیر کرده لای ریل های پله برقی!!! _ دختره پی ام داده والیبال چند چند شد میگم 3_2باخت میگه گلارو کی زد؟؟ من سرمو بکوبم ب دیوار میام پیشتون _ بعضی خانوما فقط یه کم محبت میخوان یکمی هم عشق . . . . . . و یکمی هم پول یه کمی هم تعریف یه کمی تفریح یه کمی خرید یک ماشین ترجیحا بالای 4 میلیارد 2 تا خونه یه ویلای 50000متری و چندتا چیز دیگه که مردا سر در نمیارن زیاده؟ نه واقعا زیاده؟ _ دختره پست گذاشته: بچه ها معنی I Dont Know چی میشه؟؟ بعد یه پسر نظر گذاشته:نمیدونم دختره هم تو جوابش نوشته:تو که نمیدونی چرا کامنت میذاری؟!! _ « یادمان نرود » ما زندگی مان را مدیون زنانمان هستیم اگر آن ها نبودند . . . . . . ما ازخوشی مرده بودیم!!! _ مورد داشتیم دخدره پارک دوبل کرده ازش تست دوپینگ گرفتن _ ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺗﻮ ﺭﺍﻫﭙﯿﻤﺎﯾﯽ ﺭﻭﺯ ﻗﺪﺱ ﯾﻪ ﺗﯿﮑﻪ ﮐﺎﺭﺗﻦ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺑﻮﺩﻩ ﺩﺳﺘﺶ، ﺭﻭﺵ ﻧﻮﺷﺘﻪ : ﺷﻼﻡ، ﺗﻮﻟﻮ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺍﺳﻼﺋﯿﻞ ﺑﮕﯿﻦ ﺍﯾﻦ ﺑﭽﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﺠﻞ ﻣﻮﺷﺠﻞ ﺭﻭ ﺍﺟﯿﺖ ﻧﮑﻨﻪ .ﺑﻮﮊ ﺑﻮﮊ ! . . ﻣﯿﮕﻦ ﻧﺘﺎﻧﯿﺎﻫﻮ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﺻﺤﻨﻪ، ﺍﺳﯿﺪ ﺧﻮﺭﺩه :| :| ))))) _ دختره ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺑﻪ ﺷﺮﻁ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺨﺮﻩ ﺍﺯ ﻭﺍﻧﺘﯽ ﯾﺎﺭﻭ ﭼﺎﻗﻮ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺑﻪ ؟ دختره ﮔﻔﺘﻪ ﺧﻮﺑﻪ ، ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺳﺎﻟﻤﺸﻮ ﺑﺪﯾﻦ!!!!!!!! . . 3تا خونواده از محل اثاث کشی کردن وانتیه خود کشی کرد:| _ یه قانونی دخترای دانشجو دارن به این عنوان: . . . . . . . . . . . . . دیر رسیدن بهتر از زشت رسیدن است ! ))) _ دیالوگی كه امروز تو تاكسی شاهدش بودم (بین ۲ تا دختر) +موبایلت داره زنگ میخوره گلم -اَه پیداش نمیكنم!! +نكنه خونه جا گذاشتیش؟!! من رو به راننده :| راننده رو به من :| یارو پشت خط :| موبایل :| آمپر بنزین :| _ دختر :سلام فیلترشکن برای موبایل میخواستم پسر :مدل گوشیت چیه؟ دختر :اندورید پسر :سیستم عامل گوشیت اونوقت چیه؟! دختر :سامسونگ صورتی (خیلی خوشگله) _ میگم این دخترایی که گوشاشونو میذارن بیرون میخوان چی بگن بهمون؟ بگن من گوش دارم تو نداریــــــــــ؟ یا بگن گوش من از گوش تو خوشگلتره؟ نمیدونم والا شما میدونید؟عایآآآآآآآآ؟ _ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ :ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺁﻫﻦ ﭘﺮﺳﺖ ﻧﯿﺴﺘﻦ .. ﻓﻘﻂ،ﺣﻮﺻﻠﮧ ﻧﺪﺍﺭﻥ ﺑﺎ ﭘﺴﺮﺍ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺭﺍﻩ ﺑﺮﻥ ،ﺧﺴﺘﻦ ﻣﯿﻔﻬﻤﮯ؟ ... ﺧﺴﺘﻪ !!!! ﭘﺴﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺖ:ﭘﺴﺮﺍ ﻫﻢ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺑﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺧﺘﺮﺷﻮﻥ ﻣﯿﮕﻦ ﺑﯿﺎ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺑﺎ ﻫﻢ ﻻﻻ ﮐﻨﯿﻢ ﺧﺴﺘﻦ ﻣﯿﻔﻬﻤﯽ ﺧﺴﺘﻪ !!! ))) _ فرق پیر دختر با پیر پسر: اولی موفق نشده ازدواج کنه ولی دومی موفق شده ازدواج نکنه ! _ اگه دیدید یه دختر دهنشو این هوا باز کرده => :O حتما داره ریمل میزنه !! _ به معجزه اعتقاد دارید ؟ دختران زیبای محترم: از همین تریبون اعلام میکنم میتوانم ۹۰٪ زیبایی شما را با یک دستمال مرطوب پاک کنم! _ پسرا : شنیدم کامپیوتر گرفتی . مشخصاتش چیه ؟ ۸ گیگ رم – ۱ ترا هارد … دخترا : شنیدم کامپیوتر گرفتی . مشخصاتش چیه ؟ صورتیه ( ذوق مرگ ) _ RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - عذرا 79 - 02-09-2014 جالب بود مرسی RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - Nυмв - 02-09-2014 باحال بود ولی تاپیک ضد دختر پسر مـــــمـــــنــــــوعـــــــــه RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - باربی خانوم - 02-09-2014 دخترا خیلی هم خوبن اگه کامپیوترو گوشی و اتاق و رژگونه و لباساشون صورتی نباشه و ریمل نزنن پس مث شماپسرا زشت باشن ولی جالب بود ممنون و سپاس RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - roxana78 - 02-09-2014 خیلی با حال بود ممنون RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - ar 10 - 02-09-2014 خخخخخخخخخخخخخخخخ جدی 99درصدش واقعیته نه شوخی کردم100درصدش RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - آمانیتاموسکاریا - 02-09-2014 حیف که خییییلی باجنبم... RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - فازت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - 02-09-2014 عالی بود RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - mahru - 02-09-2014 راضیم ازت RE: ضد دختر.انتی فیسبوک(فقط بخند).پسرا بیان تو دخترا اگه جنبه دارین - محمد2000 - 02-09-2014 خیلی باحال بود باز بذار |