انجمن های تخصصی  فلش خور
حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: فوتبال و سایر ورزش ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=20)
+--- موضوع: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> (/showthread.php?tid=168081)

حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - zahra160 - 02-09-2014

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - fateme-volleyball - 09-09-2014

وااااااای مرسی...من وقتی این صحنه رو دیدم داشتم میترکیدم از خنده...بعد نگام افتاد به بابام بنده خدا داشت فرشو گاز میگرفت...اصن یه وضی بود خونه ما

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - sϻσκε ϐσψ - 09-09-2014

شجاعت نبود دیونه بازی بودAngryAngryAngry

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - amiiiiir - 09-09-2014

ظریف عشقه...خالص غیرته...

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - TurK WolF - 09-09-2014

(09-09-2014، 10:33)SmOkE bOy2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرتAngry

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - ★♕NIGHT STAR♕★ - 10-09-2014

اصلا وقتی نمیاد تو زمین من حس میکنم یه چیزی تو مسابقه کمه خداییش لنگش پیدا نمیشه.

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - ش ش ش شیطونک 16 - 10-09-2014

خیلی عالی بازی میکنه

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - Hadis Messi - 10-09-2014

(10-09-2014، 11:35)دختر جنگل نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا وقتی نمیاد تو زمین من حس میکنم یه چیزی تو مسابقه کمه خداییش لنگش پیدا نمیشه.
همه ی اسفندیا تکن!Sleepy
لنگشون پیدانمیشه

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - ریحانه باموهای خیلی مشکی - 29-09-2014

(09-09-2014، 10:41)SooKooT نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-09-2014، 10:33)SmOkE bOy2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خاک تو سرتAngry
آهای سکوت....ببین دیگه از این حرفا نزن....دیوونه هم خودتی....اون بید این بازی مسدوم شد....میفهمی؟؟؟؟؟
نه امکان نداره این موضوع رو بفهمی......AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
4xvاینو هم میدم به ظریف بابت این شجایتش....HeartHeartHeartHeartHeart

(02-09-2014، 9:59)zahra160 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry2cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying

RE: حرکت شجاعانه فرهاد ظریف <بیا قشنگه> - M.o.h.a.m.m.a.d.H.o.s.s.e.i.n - 29-09-2014

AngryAngryAngryAngryAngry