آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی (/showthread.php?tid=167553) |
آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی - || Mιѕѕ α.η.т || - 01-09-2014 آشپزی: روش پختن برنج ایتالیایی
مواد لازم :
سینه مرغ یا فیله خلالی شده۲۵۰ گرم اسفناج خرد شده ۵۰۰ گرم هویج خلالی شده ۳۰۰ گرم پیاز سرخ شده نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری قـارچ خرد شده ۳۰۰ گرم برنج چهار پیمانه نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابهای ریخته و کمی روغن به آن اضافه میکنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت میدهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا مواد پخته و نرم شوند. در ظرف دیگری قارچ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط مینماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم میگذاریم. بعد از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه غذای ما آماده سرو میباشد.
منبع: وبلاگ گروه آشپزی
|