طرز تهیه رزت ژامبون - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه رزت ژامبون (/showthread.php?tid=166697) |
طرز تهیه رزت ژامبون - ✘ ßαÐ-þʘy ✘ - 30-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آماده سازی : 60 دقیقه
شیر ولرمپخت : 20 دقیقه مواد لازم : 150 میلی لیتر پودر خمیر ترش 1 قاشق غذا خوری شکر و نمک کمی ( به میزان لازم ) آرد 350 گرم تخم مرغ 1 عدد زرده تخم مرغ 1 عدد کره 50 گرم
طرز تهیه :
شیر ولرم را با پودر خمیر ترش وشکر مخلوط کرده 10 دقیقه استراحت دهید سپس در ظرفی دیگر تخم مرغها کره نمک آرد + شیر مخلوط کرده 30 دقیقه خمیر را در دمای بیرون از یخچال استراحت دهید حتما روی خمیر را بپوشانید. خمیر بدست آمده را میتوان با هر مواد ی که دوست دارید پر کنید. پیچیدن رزت ها تقریبا به همین ترتیب است فقط ورقه های ژامبون و پنیر روی هرشعاع قرار میگیرد و با خمیر پیچیده میشود.
رزت های پیچیده شده به مدت زمان 20 تا 25 دقیقه در فر 200 درجه طبخ شود.
|