از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست (/showthread.php?tid=165866) |
از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - ИĪИĴΛ ИĪƓĤƬ☛ - 29-08-2014 اگر تو زندگی کمی احساس خوشبختی کردید مطمئن باشید که جلو دوربین مخفی هستید یه لبخند بزنید و برید دنبال بدبختی هاتون ! . . . قطارا از همه بیشتر الزایمر دارن خودشون میگن هو هو بعدش میپرسن چی چی ؟ . . . آرمین 2afm اعلام کرد دیگه هیچ آهنگی نمیخونه چون از وقتی تن تاک خریده مشکلش با دخترا حل شده ! . . . دور نمی بینم اون روزی رو که میخوای مای کامپیوترو باز کنی و تا کلیک کنی روش یه صفحه تبلیغم باز کنه ! . . . اگه دوستام می تونستن 5 ثانیه بعد از اینکه گوشی رو قطع می کنم رو بِشنون تا الان هیچ دوستی نداشتم ! . . . ینی هر موقعی حس میکنم شانس ندارم میام یه چند تا سایت ایرانی باز میکنم اصن لامصب یه کلیک که میکنم برنده چند تا جایزه مختلف میشم ! اونم چه بسته هایی با چه درصد تخفیفی ...! خدا خیرشون بده . . . دیروز رفتم آزمایش دادم پولش شد 350 تومن بابام گفت حالا اگه چیزیت نباشه من میدونم و تو ! . . . اتاقم معمولا تمیزه، تا وقتی که بخوام یه لباس پیدا کنم بپوشم برای پیدا کردن لباس انگار بمب منفجر می شه تو اتاق . . . مورد داشتیم دختره تو گوگل سرچ کرده : "غذا با تخم مرغ" گوگل جواب داده: متاسفم واسه اونی که میخواد تو رو بگیره ! . . . ﯾﻪ روز ﯾﻪ ﻣﻮﺭﭼﻪ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺭﻭ ﺑﺴﺨﺘﯽ ﻣﯽ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﻫﯽ ﻣﯽ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺷﻤﺮﺩﻡ 70 ﺑﺎﺭ ﺭﻓﺖ ﺑﺎﻻ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ﺩﻓﻌﻪ 71 ﺩﯾﮕﻪ ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ ﻟﻬﺶ ﮐﺮﺩﻡ ﺩﯾﮕﻪ ! . . . پسر خالم همیشه سوپ رو بعد از غذاش میخوره بهش میگم اسکل همه قبل از غذا سوپ میخورن ! میگه میخوام اگه منافذی هم تو معده خالی مونده با سوپ پربشه ! . . . ﺭﻭﺯﻱ ﺟﻮاﻧﻲ اﺯ شیخی ﭘﺮﺳﻴﺪ ﭼﺮا اﻧﺴﺎﻧﻬﺎ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺑﺮاﻱ ﭘﻮﻝ ﻫﻤﺪﻳﮕﺮ ﺭا ﻣﻲ ﺁﺯاﺭﻧﺪ و ﺑﻪ ﻫﻢ ﺑﺪﻱ ﻣﻴﻜﻨﻨﺪ؟ ﺷﻴﺦ ﻗﻮﻃﻲ ﻛﺒﺮﻳﺘﻲ اﺯ ﺟﻴﺐ ﺩﺭاﻭﺭﺩ ﺳﻪ ﻧﺦ ﻛﺒﺮﻳﺖ ﺭا ﮔﺮﻓﺖ و ﺩﻭ ﻧﺦ ﺁﻥ ﺭا ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﺩﺭ ﻗﻮﻃﻲ ﻧﻬﺎﺩ ﺁﻥ ﻳﻚ ﻧﺦ ﺭا ﻧﺼﻒ ﻛﺮﺩ ﻭ ﺑﺎ ﺁﻥ ﻧﺼﻔﻪ ﻛﻪ ﻧﻮﻙ ﺗﻴﺰﻱ ﺩاشت ﻻﻱ ﺩﻧﺪاﻥ ﺧﻮﺩ ﺭا ﺗﻤﻴﺰ ﻛﺮﺩ و ﮔﻔﺖ : ﭼﻪ ﻣﻴﺪاﻧﻢ ! . . . از خواب پاشدم دیدم کسی خونه نیست زنگ زدم به مامانم میبینم صدا جیغ و داد و سوت میاد! میگم : کجایین ؟ مامانم با خوشحالی : ما اومدیم شهر بازی تو مگه باهامون نیستی ؟ . . . بابای من فقط و فقط در صورتی یه بخش خبری رو از دست میده که در حال تماشای یه بخش خبری دیگه باشه . . . ﺍﯾﻦ ﺗﺒﻠﯿﻎ ﻣﺎﯼ ﺑﯽ ﺑﯽ ﻫﺴﺖ ﺗﻮ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺭ ﻫﻤﻦ ﭘﺴﺮﻩ ﻣﯿﮕﻪ what do we want ؟ ﯾﮑﯽ ﻧﯿﺲ ﺑﻪ ﺍﯾﻨﺎ ﺑﮕﻪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭ ﺯﺑﻮﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ ، ﺯﻭﺭﺗﻮﻥ ﻣﯿﺎﺩ ﯾﻪ ﺟﻤﻠﻪ ﺑﮕﯿﺪ ﺟﯿﺶ ﺩﺍﺭﻡ !؟ . . . به بعضیام باید گفت : اگه بخوام زندگیمو از اول بسازم تو پیام بازرگانی وسطشم نیستی ! . . . این دخترهایی که آستین مانتوشون رو تا بالای آرنج بالا می زنند من همش فکر میکنم الان میخوان وضو بگیرن این قدر ذهن قرآنی و اسلامی دارم من . . . بچه مون انگشتش رو کرده بود تو دماغش بش نگاه کردم و گفتم : تو مهد کودک چی بت یاد دادن !؟ میگه: ب تو چه؟ تو دانشگاه بت یاد ندادن تو کار دیگران دخالت نکنی !!؟ . . . مورد داشتیم دختره موبایلشو گم کرده سه شبانه روز گریه کرده نه واسه گوشی دو میلیونیش واسه اینکه pou سه روزه غذا نخورده . . . ﻭﺻﯿﺖ ﮐﺮﺩﻡ ﻭﻗﺘﯽ ﻣُﺮﺩﻡ ﯾﻪ ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺍﻓﺘﺎﺏ ﻭ ﻋﯿﻨﮏ آﻓﺘﺎﺑﯽ ﺑﺎﻫﺎﻡ ﺧﺎﮎ ﮐﻨﻦ ﭼﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻭﺍﺭﺳﺘﻪ ﺍﯼ ﻫﺴﺘﻢ ﻣﻄﻤﻨﺎ ﻧﻮﺭ ﺑﻪ ﻗﺒﺮﻡ ﻣﯽ ﺗﺎﺑﻪ ﻣﻨﻢ ﺣﺴﺎﺱ . . . مراحل درس خوندن یک دانشجو : خوابیدن روی جزوه گرفتن مشکلات و نواقص گل های قالی جمع کردن آشغال های ریز و درشت اطراف زمین خاک گیری گوشه های موبایل گرفتن چندین عکس با گوشی از خود در حالت های مختلف و در ژست درس خواندن اس ام اس بازی با بچه های کلاس که هر کدوم چقدر درس خوندن )) . . . تا حالا "خودکار" رو از آخر به اول خوندی؟! راکدوخ ... معنی نداد نمیدونم چه مرگشه ... :| گفتم شاید بشه ازش یه نکته اخلاقی درآورد که نشد ... ببخشید وقتتون رو گرفتم :| . . . ﺧﺒﺮ ﻓﻮﺭﯼ ﺍﺯ ﭼﯿﻦ 卂妝十夾太乗乗¥乗醂煅排埔泄覯狿母 墄嫺媯覛 毎廿 卄廾丸毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卄廾丸 毋忒娉溈毋牀姆才 媯覛毎廿 卂妝十夾太乗䅈乗 ¥ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﻣﻮﻥ ﺑﺮﺳﻪ ایشالا ﺷﺎﯾﻌﻪ ﺑﺎﺷﻪ . . . یارو از محل کار زنگ میزنه به خونش. ولی یه زن غریبه گوشیو برمیداره ... با تعجب میپرسه : ببخشید شما ؟؟ زنه میگه : من خدمتکار خونه هستم. شما ؟؟ - من صاحبخونه هستم ولی ما خدمتکار نداشتیم ... خدمتکار : بله ولی خانم خونه منو امروز استخدام کردن ... - میشه با خانم خونه صحبت کنم ؟؟ خدمتکار : نخیر .. ایشون با یه آقایی توی اتاقشون هستن ... من فکر میکردم ایشون شوهرشون باشن ... مرد : با یه آقای دیگه ؟؟؟ اوکی. خانم دوست داری پولدار شی ؟؟؟ خدمتکار : حتما . چطور ؟؟ - برو از توی کمد اتاق پایین ، توی کشو یه تفنگ هست اونو بردار برو جفتشونو بکش. من بهت پول میدم ... خدمتکار : باشه یه لحظه ... مرد شنید که زن رفت و کارشونو تموم کرد. بعد از اینکه صدای دو گلوله اومد زنه اومد پای تلفن. گفت : خب جسدشونو چکار کنم ؟؟ مرد : بنداز توی استخر .... خدمتکار : استخر ؟؟؟ کدوم استخر ؟؟؟ اینجا استخری نیست ... مرد : استخری نیست ؟؟ ببخشید مگه آخر شماره اونجا 22 نیست ؟؟ خدمتکار : نه آخرش 23 هست ... مرد : جدی؟ خب ببخشید مزاحم شدم اشتباه گرفم ... RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - ARYAN222222 - 29-08-2014 خیلی جالب بود RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - سوزان 14 - 29-08-2014 خعلییییییییییییییییییی باحال بود سری 2 هم بزار RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - zaz - 29-08-2014 جالب بود RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - sam25 - 29-08-2014 jhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - اقیانوس اشک ها - 29-08-2014 خیلی عالی بود مخصوصا تبلیغ چرت ماهواره RE: از خنده ترکیدی تقصیر من نیست - عذرا 79 - 29-08-2014 زیبا |