![]() |
مسقطی لیمو وگلاب - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مسقطی لیمو وگلاب (/showthread.php?tid=16561) |
مسقطی لیمو وگلاب - ♥ هومن♥ - 02-09-2012 آشنایی با روش تهیهی مسقطی لیمو و گلاب این هم یک دسر خوشمزه برای سفرههای افطار شما... مواد اولیه: نشاسته گل 200 گرم خلال بادام و پسته 100 گرم شکر 400 گرم آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر گلاب نصف پیمانه کره 150 گرم آبلیمو دو قاشق سوپخوری رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم طرز تهیه: * نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد میکنیم. * سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم میزنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود. * شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط میکنیم. * کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود. * مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آبلیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط میکنیم. * مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کردهایم، ریخته (میتوانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را میریزیم و سطح روی آن را صاف میکنیم و پس از خنک شدن برش میزنیم. RE: مسقطی لیمو وگلاب - سونيا - 26-09-2012 ممنون |