انجمن های تخصصی  فلش خور
مسقطی لیمو وگلاب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: مسقطی لیمو وگلاب (/showthread.php?tid=16561)



مسقطی لیمو وگلاب - ♥ هومن♥ - 02-09-2012

آشنایی با روش تهیه‌ی مسقطی لیمو و گلاب

این هم یک دسر خوش‌مزه برای سفره‌های افطار شما...


مواد اولیه:

نشاسته گل 200 گرم

خلال بادام و پسته 100 گرم

شکر 400 گرم

آب شش تا هفت پیمانه یا یک و نیم لیتر

گلاب نصف پیمانه

کره 150 گرم

آب‌لیمو دو قاشق سوپ‌خوری

رنگ خوراکی قرمز به میزان لازم


طرز تهیه:

* نشاسته را در شش تا هفت پیمانه آب سرد حل و از صافی رد می‌کنیم.

* سپس در ظرف لعابی تمیزی ریخته و ظرف را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتب هم می‌زنیم تا مایه جوش آمده و کمی غلیظ شود.

* شکر، گلاب، خلال بادام و پسته را اضافه و مخلوط می‌کنیم.

* کره را به مایه اضافه و هم زده تا غلیظ و شفاف شود.

* مسقطی را به دو قسمت تقسیم کرده، به نیمی از آن آب‌لیمو و به نیمی دیگر کمی رنگ اضافه کرده و مخلوط می‌کنیم.

* مسقطی لیمو را در ظرفی که کف و دیواره آن را چرب کرده‌ایم، ریخته (می‌توانید از قالب سیلیکون استفاده کنید) و روی آن مسقطی گلاب را می‌ریزیم و سطح روی آن را صاف می‌کنیم و پس از خنک شدن برش می‌زنیم.


RE: مسقطی لیمو وگلاب - سونيا - 26-09-2012

ممنون