عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده (/showthread.php?tid=165607) صفحهها:
1
2
|
عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - ❤R@TA❤ - 28-08-2014 اهاااای کسایی که روزدختر باعشقتون میرید بیرون . . . . . . . . . .خو منم ببرید قول میدم بچه ی خوبی باشم! فقط نگا کنم:/ ___________________________________________________________ دخترا رو مسسسخره میکردین عایا؟ ؟؟؟ درجریان باشید ک دختر میتونن دهن بسته ریمل بزنن اما پسرا نمیتونن بدون چوله کردن خودشون ریش بزنن )))) ______________________________________________________ ﺩﻭﺳت دخترم ﺩﻭ ﺭﻭﺯ ﺭﻓﺘﻪ ﮐﻼﺱ ﺯﺑﺎﻥ ﻭﺍﺳﻢ ﻧﻮﺷﺘﻪ My heart fuck your air ! ﻣﯿﮕﻢ ﯾﻌﻨﯽ ﭼﯽ؟ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﻟﻢ ﻫﻮﺍﺗﻮ ﮐﺮﺩﻩ :| ﺧﺪﺍﯾﺎ ﻣﯿﺪﻭﻧﻢ ﺧﺴﺘﻪ ﺷﺪﯼ ﻭﻟﯽ ﺧﻮﺩﺕ ﺁﻓﺮﯾﺪﯼ ﺧﻮﺩﺗﻢ ﯾﻪ ﮐﺎﺭﯾﺶ ﮐﻦ ______________________________________________________ گــــــــــرگــ ﺑﺎﺵ .... . . . . . . . . . . . . .همین دیگه!گرگ باش:| اصلا ب من چه میخوای گاو باش:/ والا!!! ______________________________________________________ به مامانم میگم گشنمه: میگه تخم مرغ تو یخچال هست روغن با ظرف هم تو کابینته برو "هرچی دوست داری "درست کن الان نیم ساعته من دارم فک میکنم چه طوری با مایتابه و تخم مرغ ،مرغ سوخاری درست کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________________________________________________ واکنش کودکان ب کتک در ایران و خارج:
خارج:جیغ...داد...گریه...افسردگی...روانپزشک
ایران:مادره تا سر حد مرگ بچه رو کتک میزنه اونوقت اون بچه برمیگرده میگه:هه هه هو هو اصلنم درد نداشت
______________________________________________________ ﻗﺪﯾﻤﺎ ﺁﯾﻔﻮﻥ ﻣﻌﻤﻮﻟﯽ ﺑﻮﺩ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﯿﻢ : ﮐﯿﻪ ؟ . . . . . . ﻃﺮﻑ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ : ﻣﻨﻢ! . . . . . . ﺍﻻﻥ ﮐﻪ ﺗﺼﻮﯾﺮﯼ ﺷﺪﻩ ﻫﺮﮐﯽ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻪ ، ﮊﺳﺖ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺯﻝ ﻣﯿﺰﻧﻪ ﺑﻪ ﺍﻓﻖ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﺍﺯ ﻣﺬﺍﮐﺮﺍﺕ ﻫﺴﺘﻪ ﺍﯼ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ______________________________________________________ یارو تو ژاپن راننده ی تاکسی میشه هرکی براش دست بلند میکنه میگه شوخی نکن دیگه تورو الان رسوندم ! ______________________________________________________ تو..ه سگ يه بار ديگه بگي نع همين چارتا استخونو تو دهنت خورد مي کنماااا 35سالته ديگه خودت غذاتو بخور خاک برسر . . . . . . دکتر شريعتي در حال غذا دادن به pou ______________________________________________________ دختره لبش مثه لب دریا میمونه , همه باهاش خاطره دارن بعد , از یه بطری بخواد آب بخوره میگه , ایییی دهنیه:| ______________________________________________________ افتخاری دیگر برای ایرانیان آیا میدانستید جنیفر لوپز اصالت ایرانی دارد و نام پدربزرگ او جعفر لپه پز بوده؟! نه جون من میدونستید؟! کمک کنید نذارید جنیفر رو مثل خلیج فارس ,مولانا, ابن سینا و بقیه ازمون بدزدن ______________________________________________________ ﺭﻭﺯ ﺩﺧﺘﺮ رﻭ ﺑﻪ ﻣﻌﺪﻭﺩ ﺩﺧﺘﺮﺍﻥ ﮐﺸﻮﺭﻡ ﺗﺒﺮﯾﮏ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﯾﺸﺎﻻ ﺭﻭﺯ ﺯﻥ ﺍﺯ ﺧﺠﺎﻟﺖ ﺑﻘﯿﻪ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﯾﻢ :| جمله سنگینی بود یه صلوات ختم کنید ^__^ ______________________________________________________ آرایشگره گفت کوتاهش کنم؟ میخواستم بگم مگه میتونی بلندش کنی؟ با خودم گفتم حالا اومدیم و بلندش کرد !!! ریسکه !!! ______________________________________________________ چند وقته که دیگه احساس خوشگلی نمیکنم... . . . . . . . دیگه برام عادی شده ^__^ RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - روناك عاشق - 28-08-2014 بعضي هاش قشنگ بودن ممنون RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - شکوفه2 - 29-08-2014 ممنون ولی کم بود RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - طهورا خانوم - 29-08-2014 RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - maryamB - 29-08-2014 بامزه بود سپاس RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - nafas1999 - 29-08-2014 azizaaaaaaaaaaaaaaam aliiiiiiiiiiiiiii buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuud RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - سوزان 14 - 29-08-2014 خیلیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی باحال بود حتما سری 2 هم بزار حتمنا نگاه من کن حتـــــــــــــــــــــــماااااااا خیلی باحال بود مخصوصا تبریک روز دختر و اون فاک یور ایر خخخخخ RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - glembert girl - 29-08-2014 با حال بود...... RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - عذرا 79 - 29-08-2014 خیلی جالب بود مرسی بازم بزار RE: عاقا بیا رفتم تو فاز خنـــــــــــــــــــــــــــده - bita2000 - 29-08-2014 جـــآلــبـــ بـــود |