![]() |
مرغ شور و شیرین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: مرغ شور و شیرین (/showthread.php?tid=164938) |
مرغ شور و شیرین - Mᴏʙɪɴᴀ - 26-08-2014 ![]() برای 4 نفر
زمان آماده کردن : 15 تا 20 دقیقه
زمان پخت : 20 دقیقه
ارزش غذایی
مواد لازم
برای سس
مرغ را به تکههای کوچک بریده و با سس سویا و روغن کنجد ترکیب کنید. در یک کاسه، محتویات سس را با 100 میلیلیتر آب سرد ترکیب کنید. یک بشقاب بزرگ را با کاغذ آشپزخانه بپوشانید.
روغن بادامزمینی را در یک سرخ کن تا حدود 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. سپس هر بار چند تکه مرغ را در خمیر غلتانده، سپس با استفاده از انبرک یا قاشق چاکدار در روغن داغ قرار دهید، اما داخل ماهیتابه را خیلی پر نکنید. مرغها را تا زمانی که ترد و طلایی شوند (حدود 2 دقیقه) بپزید. شاید لازم باشد که این کار را در چند مرحله انجام دهید، بنابراین هر بار مجدداً روغن را گرمکنید. پس از اینکه تکههای مرغ پخت، با انبرک یا قاشق آنها را خارج کرده و روی کاغذ روی بشقاب بگذارید تا روغن آن جدا شود . یک ماهیتابهی گود را حرارت دهید تا گرم شود، حدود 3 قاشق غذاخوری روغن به آن افزوده و سبزیجات را با سیر و زنجبیل برای 3 دقیقه سرخکنید. سس را برای بار آخر هم زده و داخل ماهیتابهی گود بریزید، همانطور که میپزد آن را ترکیب کنید تا یک سس روشن به دست بیاید. اجازه بدهید که برای 1 دقیقه بجوشد، سپس روی مرغ پخش کرده و سرو نمایید. |