متن اهنگ Adam Lambert - Shady - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن اهنگ Adam Lambert - Shady (/showthread.php?tid=164805) |
متن اهنگ Adam Lambert - Shady - Son of anarchy - 26-08-2014 Baby, i’m on the hunt عزیزم من دارم شکار میکنم Baby, i got my target on you روی تو هدف گرفتم Trouble, that’s what i want این سختی جیزیه که من میخوام And i’m gonna do و کاریه که انجامش میدم Just what i have to فقط میخوام که تورو داشته باشم Get ur ass down to the front بنشونمت روی زمین Go on and roll it out, i dare u حسابی باهات گرم بگیرم ، جراتش رو دارم Sorry i’m kinda drunk but البته ببخشید اخه یکم مستم ولی Did u just say ur game تو فقط داشتی بازی در میاوردی ؟ Was brand new یا یه بازی جدید بود No, I ain’t broken, but i نه من نشکستم ، اما من Need a fix نیاز به تعمیر دارم That satisfaction when i و وقتی راضیم که Get my kicks یه چیزی شکار کرده باشم I’m up all night من همه ی شب بیدارم I’m outta sight به جشم انداز نگاهی میکنم Don’t turn on the light و روم رو طرف نور نمیکنم ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخیرا احساس مشکوکی دارم Come on and take me بیا و منو با خورت ببر Underground deep به اعماق زمین Under the street به اعماق خیابون ها Come on and take me بیا و منو با خودت ببر Take me down where منو ببر به جایی که Freaks like us can meet خیلی غریبه باشه مث اولین باری که همو دیدیم Turn it up, turn it up, turn it up انجامش بده ، انجامش بده ، انجامش بده Turn it way up, don’t stop the beat تا اخرش برو اهنگ رو قطع نکن Come on and turn me, turn me out بیا منو ببر ، بیا منو ببر از اینجا ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخریا احساس خیلی مشکوکی دارم Gonna go and get me a shot بیا بریم و یه شکلیکی کنیم Gonna knock it back, forget all بیا پشتش بکوبیم و همه چیزو فراموش کنیم My Blues موسیقی من Yeah,that really hits the spot اره ، موسیقی من واقعا تاثیر گذاره I’m feeling pretty fierce in my Dancin’ shoes من توی کشفام احساس میکنم یه درنده شدم No, I ain’t broken, but i نه من نشکستم ، اما من Need a fix نیاز به تعمیر دارم That satisfaction when i و وقتی راضیم که Get my kicks یه چیزی شکار کرده باشم I’m up all night من همه ی شب بیدارم I’m outta sight به جشم انداز نگاهی میکنم Don’t turn on the light و روم رو طرف نور نمیکنم ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخیرا احساس مشکوکی دارم Come on and take me بیا و منو با خورت ببر Underground deep به اعماق زمین Under the street به اعماق خیابون ها Come on and take me بیا و منو با خودت ببر Take me down where منو ببر به جایی که Freaks like us can meet خیلی غریبه باشه مث اولین باری که همو دیدیم Turn it up, turn it up, turn it up انجامش بده ، انجامش بده ، انجامش بده Turn it way up, don’t stop the beat تا اخرش برو اهنگ رو قطع نکن Come on and turn me, turn me out بیا منو ببر ، بیا منو ببر از اینجا ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخریا احساس خیلی مشکوکی دارم I throw more shade than a cloudy day The brakes don’t work, i’m just a Runaway train Somebody come and help me out, All I wanna be is free I was tryin’ to get down, now i can’t Get out I’m shady lately Come on and take me بیا و منو با خورت ببر Underground deep به اعماق زمین Under the street به اعماق خیابون ها Come on and take me بیا و منو با خودت ببر Take me down where منو ببر به جایی که Freaks like us can meet خیلی غریبه باشه مث اولین باری که همو دیدیم Turn it up, turn it up, turn it up انجامش بده ، انجامش بده ، انجامش بده Turn it way up, don’t stop the beat تا اخرش برو اهنگ رو قطع نکن Come on and turn me, turn me out بیا منو ببر ، بیا منو ببر از اینجا ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخریا احساس خیلی مشکوکی دارم Turn it up, turn it up, turn it up انجامش بده ، انجامش بده ، انجامش بده Turn it way up, don’t stop the beat تا اخرش برو اهنگ رو قطع نکن Come on and turn me, turn me out بیا منو ببر ، بیا منو ببر از اینجا ‘Cuz i’m feeling so shady lately جون اخریا احساس خیلی مشکوکی دارم Shady lately, that’s how i play اخریا مشکوک شدم ، این شیوه ی زندگیمه They say maybe it’s just a phase اونا میگن شاید اینا همش چرده Shady late, runaway train شیدی دیر کرده و قطار رفته Blame the game, quit blaming the gays گیم رو سرزنش مینه ، بلاخره دست از سرزنش کردم بر میداره |