طرز تهیه ژله مغزدار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ژله مغزدار (/showthread.php?tid=164697) |
طرز تهیه ژله مغزدار - ☣kHuN aShAm GiRlS☠ - 26-08-2014 [rtl]طرز تهیه ژله مغزدار[/rtl]
[rtl]برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید [/rtl]
[rtl]
مواد لازم : ( این مقدار مواد برای 3 عدد گل رز کافیه ) ژله آلوئه ورا یا هر ژله ای که دوست دارید : 1 بسته آبجوش 1 پیمانه : (در اینجا هر پیمانه 200 سی سی است ) بستنی وانیلی : 1 پیمانه قالب گل رز دنت توت فرنگی : 1 عدد ( می تونید بجای توت فرنگی از دنت وانیل یا موز یا شکلات هم استفاده کنید) طرز تهیه : فکر کنم بد نباشه یه نکته در مورد قالبهای سیلیکونی خدمتتون بگم ؛ قبل از اینکه بخواید مایع یا ژله مورد نظرتون رو در این قالبها بریزید بایستی قالب رو در یک سینی قرار بدین. چرا ؟ چون این قالبها انعطاف پذیرن و مایع شما با حرکت دست می ریزه . [/rtl] [rtl][size][font] ژله آلوئه ورا رو با یک پیمانه آبجوش مخلوط کنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] بعد یک پیمانه بستنی بهش اضافه کنید و با قاشق هم بزنید تا بستنی اون کمی آب بشه . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] بعد بمدت 3 - 2 دقیقه با همزن هم بزنید . چرا ؟ بخاطر اینکه اگه کم هم بزنید خط جدایش بستنی و ژله کاملا مشخص خواهد شد . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] برای اینکه ژله بستنی راحت تر از قالب جدا بشه ، می تونید به مقدار خیلی خیلی کم ، داخل قالبتون رو چرب کنید ( البته من بعضی وقتها چرب نکردم و مشکلی نداشته ولی بد نیست شرط احتیاط رو رعایت کنید ). [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] با قاشق از مایع ژله بستنی در داخل قالب بریزید . به اندازه تقریبی 1 سانتیمتر سر قالب رو خالی بذارید ( یعنی نباید قالب رو تا آخر با این ژله پر کنید ) .بعد قالب رو در یخچال قرار بدین . نکته : فقط نصف ژله بستنی رو استفاده کنید بقیه رو بعدا لازم داریم . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] بعد از اینکه ژله کمی بست با یه قاشق قسمت مرکزی اونو بر می داریم . نکته : ژله بایستی به اندازه ای سفت بشه که بتونید با قاشق قسمت مرکزی اونو جدا کرد شاید به اندازه یک ساعت ( یا کمی کمتر یا بیشتر) . اگه ژله زیاد سفت بشه یا اینکه چند ساعت داخل یخچال بمونه بعدا از همین محل به دو قسمت تقسیم خواهد شد . پس این نکته رو فراموش نکنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] بعد قسمت خالی شده رو با دنت پر کنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] عکس پایینی رو بخاطر این گرفتم که ببینید می شه تنوع رنگ و طعم داد . من در شکل پایینی از ژله انار و دنت وانیلی استفاده کردم . بهتره رنگهای اونا رو متضاد در نظر بگیرید تا قشنگ تر دیده بشه . پس برای ژله انار لزومی نداره گل رزها رو رنگ آمیزی کنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] خوب بریم سر وقت ژله آلوئه ورای خودمون : اگه یادتون باشه گفتم که بایستی یه مقدار از ژله بستنی رو نگهدارید . بهتره ژله مورد نظر رو اندازه چند دقیقه روی بخار آب قرار بدین تا ولرم بشه . چرا ؟ خوب برای اینکه یه ذره از ژله قبلی رو حل کنه تا بعدا" از این ناحیه از هم جدا نشن . حالا با قاشق خیلی آروم قسمتی از قالب که خالی مونده بود رو با ژله بستنی آلوئه ورا پر می کنیم . بعد قالب رو بمدت چند ساعت در یخچال بذارید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] برای جدا کردن ژله از قالبهای سیلیکونی ؛ ابتدا با چاقو دورتادور ژله رو آزاد کنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] بعد به دو روش می تونید ژله رو از قالب در بیارید : 1 - قالب رو در ظرف مورد نظرتون برگردونید و پشت قالب رو کمی با سشوار گرم کنید . 2 - یا اینکه مثل قالب های فلزی داخل تشت آبجوش بذارید ( البته برای اینکه ژله از قالب سیلیکونی جدا بشه بایستی زمان بیشتری {نسبت به قالبهای فلزی} داخل تشت آبجوش نگهداریم ) [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] خوب این هم یه ایده جدید دیگه ای بود برای درست کردن ژله . امیدوارم خوشتون بیاد . می دونید وقتی این ژله رو می بینم یاد چی می افتم ؟ یاد آبنباتهایی که داخلش عسل هست و موقع خوردن کلی ذوق می کنی تا زودتر به اون قسمت عسل برسی . سورپرایز جالبیه برای اطرافیانتون . حتما امتحان کنید . [/font][/size][/rtl] [rtl][size][font] [/font][/size][/rtl] |