طرز تهیه فلافل لبنانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه فلافل لبنانی (/showthread.php?tid=16422) |
طرز تهیه فلافل لبنانی - parya2 - 01-09-2012 طرز تهیه فلافل لبنانی: طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم: 380 گرم باقلای خشک ۳۸۰ گرم نخود ۲ حبه درشت سیر کوبیده یک عدد درشت پیاز( ریز خرد شده) ۴ عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده) یک عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر ۳ قاشق غذاخوری آرد یک فنجان جعفری خرد شده یک قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز ۵/۱ قاشق مرباخوری پودر زیره سبز به اندازه لازم نمک و فلفل به اندازه لازم روغن برای سرخ کردن فلافل طرز تهیه: باقلا و نخود را از قبل خیس می کنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می کنیم و با گوشت کوب یا خردکن برقی به طور کامل خرد می کنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه کرده و دوباره له می کنیم تا نرم شود و می گذاریم یک ساعت بماند. در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یک سینی می چینیم و می گذاریم یک ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می کنیم تا طلایی شود. توجه: - باقلا و نخود از شب قبل خیس شود. - در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده کرد که در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود. |