آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان (/showthread.php?tid=16420) |
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان - parya2 - 01-09-2012 آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان این غذا یكی از غذاهای ابداعی گروه اینترنتی مامی سایت است كه میزان مواد لازم و طرز تهیه آن در ادامه مطلب آمده است. مواد لازم : خمیر پیتزا / نصف بسته (یا 6 عدد خمیر کروسان) سینه مرغ پخته و خرد شده / 1و 2/1 پیمانه سس مایونز / 4/1 پیمانه پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا / 2/1 پیمانه ریحان خرد شده / 2 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای خرد شده / مقداری سیر/ 2 حبه نمک و فلفل / به میزان لازم طرز تهیه : خمیر را مطابق عكس شماره 2 به 6 قسمت تقسیم کرده سپس مطابق عكس شماره 3 داخل قالب چرب شده می چینیم. مواد میانی را با هم مخلوط كرده و مطابق عكس شماره 4 روز خمیر بریزید. لبه های خمیر را مطابق عكس شماره 5 روی مواد قرار می دهیم. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم. حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم. نکته : می توانید به مواد میانی کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید. |