انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان (/showthread.php?tid=16420)



آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان - parya2 - 01-09-2012

آموزش تهیه حلقه مرغ و ریحان


این غذا یكی از غذاهای ابداعی گروه اینترنتی مامی سایت است كه میزان مواد لازم و طرز تهیه آن در ادامه مطلب آمده است.

مواد لازم :

خمیر پیتزا / نصف بسته (یا 6 عدد خمیر کروسان)
سینه مرغ پخته و خرد شده / 1و 2/1 پیمانه
سس مایونز / 4/1 پیمانه
پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا / 2/1 پیمانه
ریحان خرد شده / 2 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای خرد شده / مقداری
سیر/ 2 حبه
نمک و فلفل / به میزان لازم


طرز تهیه :

خمیر را مطابق عكس شماره 2 به 6 قسمت تقسیم کرده

سپس مطابق عكس شماره 3 داخل قالب چرب شده می چینیم.

مواد میانی را با هم مخلوط كرده و مطابق عكس شماره 4 روز خمیر بریزید.

لبه های خمیر را مطابق عكس شماره 5 روی مواد قرار می دهیم. روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.

حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم.

نکته : می توانید به مواد میانی کلم بروکلی خرد شده اضافه کنید.