![]() |
اکبر جوجه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اکبر جوجه (/showthread.php?tid=163585) |
اکبر جوجه - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 مواد مورد نیاز جوجه.......................... نصف جوجه(برش به صورت طولی) نمك........................... به مقدار نياز روغن حيواني............... دو تا سه قاشق غذاخوری ترکیب رب آلو و انار........ 4 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده............ 3 قاشق غذاخوری آبلیمو........................به مقدار لازم فلفل و زردچوبه...........به مقدار لازم پیاز..........................یک عدد متوسط جوجه را از طول برش زده و دو نیم می کنند. ابتدا در نمک آبلیمو، فلفل و زردچوبه، پیاز چند ساعت می خوابانند. سپس فقط جوجه را در روغن حیوانی سرخ می کنیم (درب ظرف را بگذارید و شعله کم باشد) پس از پخت جوجه را در ظرف گذاشته روی آن را روغن می دهند. (این روغن را با ادویه و کمی زعفران حل شده داغ کرده و روی جوجه می ریزند.) سپس آن را با پلو زعفران و پیاله ای رب انار ملس و آلو سرو می کنند. ![]() -میشه به جای روغن حیوانی از کره استفاده کرداما یه نکته ای که داره اینه که داخل کره، دوغ هست و باید با روغن مایع یا جامد مخلوطش کنید که نسوزه - همیشه وقتی از گوشت سفید استفاده می کنیم باید اول آشپزی یا حتی کمی قبل تر بهش نمک بزنیم که بره تو خوردش.... گوشت قرمز برعکسه... آخر آشپزیمون بهش نمک می زنیم -در صورت نبودن رب انار ملس، رب انار ترش را طی مراحلی با شکر مخلوط و یکدست کرده و سرو کنيد. |