انجمن های تخصصی  فلش خور
محنشا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: محنشا (/showthread.php?tid=163569)



محنشا - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014

محنشا 1

شیرینی لایه ای پر شده با بادام با عطر پرتقال بهترین پایان برای یک وعده غذایی است.


مناسب برای : 6 نفر

زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت


این شیرینی ترد و لایهای که با خمیر فیلو تهیه میشود با بادام، رنده پوست پرتقال پرشده و با ادویهجاتی مانند دارچین و میخک طعم دار میشود.
[b] مواد لازم:[/b]

خلال بادام

130 گرم (1 پیمانه)


شکر

100 گرم (½ پیمانه)


پودر قند

80 گرم (½ پیمانه)


کره آب شده

60 گرم (½ پیمانه)


آرد بادام

55 گرم


خمیر باقلوا ( فیلو)


6 ورق


سفیده تخم مرغ

2 عدد


رنده پوست پرتقال

1 قاشق غذاخوری


پودر دارچین


½ قاشق چایخوری


پودر میخک

¼ قاشق چایخوری


پودر دارچین

برای تزیین


پودر قند

برای تزیین


خامه زده شده

برای سرو در کنار شیرینی (اختیاری)


عسل

برای سرو در کنار شیرینی (اختیاری)


[b] طرز تهیه:[/b]



  1. خلال بادام، آرد بادام، شکر، پودر قند، سفیدههای تخم مرغ، رنده پوست پرتقال، دارچین و میخک را در غذاساز بریزید و آنها را باهم خرد و مخلوط نمایید.
  2. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک با شعاع 18 سانتیمتر را چرب کنید و کف و دیوارههای آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
  3. یک ورقه خمیر فیلو را با کره چرب کنید. روی آن یک لایه دیگر از خمیر قرار دهید و آن را نیز با کره چرب کنید. دوباره یک خمیر دیگر قرار دهید و آن را نیز با کره چرب کنید. دسته خمیرها را از درازا نصف کنید. ¼ از مخلوط بادام را در درازای یکی از دو نیمه خمیرها قرار دهید، به صورتی که این مخلوط در حدود 1 سانتیمتر قطر داشته باشد. سپس خمیر را به دور آن بپیچید. شیرینی استوانهای را بهصورت حلقهای در وسط قالب قرار دهید، بهطوریکه درز آن به سمت پایین باشد. با بقیه خمیر دو نیم شده و به همان میزان از مخلوط بادام یک شیرینی استوانهای دیگر درست کنید و آن را به دور دایره قبلی که در قالب شکل دادهاید، حلقه کنید. با خمیرهای باقیمانده دیگر، کره و مخلوط بادام نیز به شیوه قبل استوانه درست کنید و قالب را با آنها پر کنید. روی آنها را با برس کره بمالید و به مدت 35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که طلایی شود، بپزید. روی آنها پودر دارچین و پودر قند بپاشید و با خامه و عسل سرو نمایید.