کروکت ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کروکت ماهی (/showthread.php?tid=163544) |
کروکت ماهی - ✘v!☻lent girl✘ - 23-08-2014 دنبال غذای راحت و خوشمزه هستین؟پس این غذا رو اماده کنید و در کنار خانواده میل کنید تا هم از طعم عالیش لذت ببرین و هم از خواص ماهی تن... پیشنهاد میکنم حتما حتما این غذا امتحان کنید چون طعمش واقعا عالیه. مواد لازم:
*ابتدا کنسرو ماهی تن رو حدود 20 دقیقه بجوشانید. * سیب زمینی , ماهی تن و سیر رو با هم چرخ میکنیم. *سپس پیازچه خورد شده و پیاز نگینی ریز خورد شده رو به مواد اضافه میکنیم. *نکته:پیاز رو نگینی خورد کنید یا ساطوری کنید که آب نندازه درغیر اینصورت کروکتها وا میرن. *تخم مرغ , نمک , فلفل و 2 قاشق ارد سوخاری رو هم اضافه میکنیم. *و خوب با مخلوط میکنیم تا چسبندگی لازم رو به دست بیاره. *نکته:موادمون چسبنده هست ولی مشکلی ایجاد نمیکنه. *داخل ظرفی رو کاملا با ارد سوخاری میپوشونیم. *از موادمون به اندازه یه نارنگی کوچیک برداشته و به صورت استوانه ای بهش فرم میدیم و داخل ارد سوخاری میغلتونیم تا کاملا با ارد پوشش داده شه و در همین حین کاملا بهش فرم بدین. *روغن رو کاملا داغ کنید و کروکت اماده رو داخلش بندازید تا سرخ شه. نکته:شعله گازتون حتما متوسط رو به بالا باشه .چون موادمون کاملا پخته هست و فقط میخوایم کاورش طلایی بشه .اگه شعله کم باشه کروکتها حتما وا میرن. *وقتی یه طرفش کاملا سرخ شد برمیگردونیم تا طرف دیگش هم طلایی شه. *بعد از سرخ شدن ,کروکت رو روی دستمال اشپزخونه بذارید تا کاملا روغن اضافش گرفته بشه. *کروکت رو میتونید همراه خیار شور, زیتون , گوجه و کچاپ میل کنید. |