انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) (/showthread.php?tid=163398)



طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014

مواد لازم براي 4 تا 6 نفر:
کشک ساييده 3 پيمانه
گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله 1 کيلو
نخود نيم کوب 2 پيمانه
سير کوبيده 1 بوته
سير داغ به ميزان لازم
زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوري
پياز ساطوري 5 عدد
نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم

طرز تهيه:
* گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد.
* سپس حرارت را ملايم کنيد.
* پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد.
* در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود.
* در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد.
چند نکته:
* بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد.
* شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد.
* گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله.