طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) (/showthread.php?tid=163398) |
طرز تهیه ی بز قرمه(خورش کرمانی) - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 مواد لازم براي 4 تا 6 نفر: کشک ساييده 3 پيمانه گوشت سر دست و ماهيچه پرچربي بزغاله 1 کيلو نخود نيم کوب 2 پيمانه سير کوبيده 1 بوته سير داغ به ميزان لازم زعفران حل شده 1 قاشق غذاخوري پياز ساطوري 5 عدد نمک، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم روغن به ميزان لازم طرز تهيه: * گوشت، پياز، سير کوبيده و نخود را با دو ليتر آب روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. * سپس حرارت را ملايم کنيد. * پس از دو ساعت، کشک را به همراه زردچوبه و کمي نمک و فلفل به مخلوط فوق اضافه نماييد. * در ديگ را نيمه باز بگذاريد و شعله را بسيار کم کنيد تا غذا کم کم جوش بزند و آب آن لعاب دار و غليظ شود. * در پايان بزقرمه را در ظرف کشيده و روي آن را با سير داغ و محلول زعفران تزئين نماييد. چند نکته: * بزقرمه را هم مي توانيد با نان بخوريد و هم به صورت خورش در کنار برنج ميل کنيد. * شما به جاي گوشت بزغاله، مي توانيد از گوشت هاي قرمز ديگر نيز استفاده کنيد. * گوشت بزغاله بر خلاف گوشت بز، بسيار لطيف و خوشمزه است. لذا در تهيه اين غذا از گوشت بزغاله استفاده مي شود و بزقرمه يعني قرمه ي بزغاله. |