انجمن های تخصصی  فلش خور
روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار (/showthread.php?tid=163390)



روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014

مواد لازم برای 6 نفر
ماست چکیده و یا
کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو
گوجه فرنگی : 2 کیلو
تره خرد شده: 4 یا 5 قاشق غذاخوری
نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پیاز: 2 عدد
پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری
کشک: 3 قاشق غذاخوری
تخم مرغ: یک یا 2 عدد
کره: 50 گرم
نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
فلفل قرمز: به میزان لازم
روغن (حیوانی): به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
* ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی میکنیم.
* سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده میگذاریم تا آبش کشیده شود.
* سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت میدهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخممرغ را با مخلوط کن، مخلوط میکنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن میگذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد.
* در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو میشود تزیین میکنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو میکنیم.
روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار 1