![]() |
روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار (/showthread.php?tid=163390) |
روش تهیه کمه جوش- غذای محلی سبزوار - ✘v!☻lent girl✘ - 22-08-2014 مواد لازم برای 6 نفر ماست چکیده و یا کمه(نوعی فرآورده لبنی که مانند ماست چکیده چرب و سفت است): یک کیلو گوجه فرنگی : 2 کیلو تره خرد شده: 4 یا 5 قاشق غذاخوری نعنا خرد شده 2 قاشق غذاخوری پیاز: 2 عدد پودر گردو 5 یا 6 قاشق غذاخوری کشک: 3 قاشق غذاخوری تخم مرغ: یک یا 2 عدد کره: 50 گرم نعنا خشک: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: یک قاشق مرباخوری فلفل قرمز: به میزان لازم روغن (حیوانی): به میزان لازم نمک: به میزان لازم طرز تهیه * ابتدا پیازها را ریز خرد کرده و در کره و روغن طلایی میکنیم. * سپس تره خرد شده و نعنا را اضافه کرده میگذاریم تا آبش کشیده شود. * سپس زردچوبه، نعنا خشک و گردو را ریخته باز تفت میدهیم در این موقع ماست(ماست چکیده و یا کمه را با کمی آب شل کنید) و کشک و آب گوجه فرنگی و تخممرغ را با مخلوط کن، مخلوط میکنیم و به مواد اضافه کرده و در حال هم زدن میگذاریم تا بجوشد و به غلظت دلخواه برسد. * در آخر نمک و فلفل قرمز اضافه کرده و با نعنا خشک و کمی از آب خوراک بادمجان که معمولا با این غذا سرو میشود تزیین میکنیم و همراه نیمرو و خوراک بادمجان و سبزی خوردن و نان خشک سرو میکنیم. |