متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) (/showthread.php?tid=162376) |
متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - PISHY - 20-08-2014 I stay up too late من تا دیروقت بیدارم Got nothing in my brain هیچ چی توي مغزم ندارم That's what people say این چیزیه که مردم میگن That's what people say این چیزیه که مردم میگن I go on too many dates من سر قرار هاي زیادي بودم But I can't make them stay ولی من نتونستم باعث شم که بمونن At least that's what people say حداقل این چیزیه که مردم میگن That's what people say این چیزیه که مردم میگن But I keep cruising ولی من به ول چرخیدنم ادامه میدم Can't stop, won't stop moving نمی تونم متوقف بشم، از حرکت کردن دست بر نخواهم داشت It's like I got this music انگار که این ریتم آهنگ توي من نفوذ کرده In my mind, saying it's gonna be alright توي ذهنم به خودم میگم ، من چیزیم نمیشه Cause the players gonna play, play, play چون بازیکن ها قراره بازي کنن،بازي،بازي،باري And the haters gonna hate, hate, hate و کسایی که متنفرم قراره متنفر باشن ، متنفر،متنفر Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off از ذهنم پاکش کنم Heart break is gonna break, break, break قلبی که شکسته قراره بشکنه،بشکنه،بشکنه And I think it's gonna fake, fake, fake و من فکر کنم قراره الکی باشه Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off از ذهنم پاکش کنم I never miss a beat من هیچوقت خسته نمیشم و ضربانم همیشه میزنه I'm lighting up my feet من دارم روي پاهام میرقصم And that's what they don't see و این چیزیه که اونا نمی بینن That's what they don't see چیزیه که اونا نمی بینن I'm dancing on my own من خودم تنهایی میرقصم I make the moves as I go نت همون جوري که دوست دارم حرکاتم رو میرم And that's what they don't know و این چیزیه که اونا نمی دونن That's what they don't know چیزیه که اونا نمیدونن But I keep cruising ولی من به ول چرخیدنم ادامه میدم Can't stop, won't stop moving نمی تونم متوقف بشم، از حرکت کردن دست بر نخواهم داشت It's like I got this music انگار که این ریتم آهنگ توي من نفوذ کرده In my mind, saying it's gonna be alright توي ذهنم به خودم میگم ، من چیزیم نمیشه Cause the players gonna play, play, play چون بازیکن ها قراره بازي کنن،بازي،بازي،باري And the haters gonna hate, hate, hate و کسایی که متنفرم قراره متنفر باشن ، متنفر،متنفر Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off از ذهنم پاکش کنم Heart break is gonna break, break, break قلبی که شکسته قراره بشکنه،بشکنه،بشکنه And I think it's gonna fake, fake, fake و من فکر کنم قراره الکی باشه Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off ،Shake it off از ذهنم پاکش کنم، از ذهنم پاکش کنم Hey, hey, hey هی هی هی Just think while you been getting down and out about the liars فقط به موقعی که داشتی سقوط می کردي و راجب دروغگو ها صحبت می کردي فک کن And the dirty dirty cheats of the world و راجب فریب دادن هاي ناعادلانه توي دنیا می گفتی You could have been getting down to this sick beat تو داشتی توي این راه اشتباه از بین میرفتی My ex man brought his new girlfriend دوست پسرم دوست دختر جدیدش رو آورده She’s like oh my God اون واقعا غیر قابل باوره but I’m just gonna shake ولی من قراره فراموشش کنم and to the fellow over there و اون یارویی که اون جا وایستاده with the hella good hair با موهاي خیلی خوشگل Won’t you come over baby اینطرفا نمیاي عزیزم We can shake shake shake ما میتونیم از یاد ببریمش Cause the players gonna play, play, play چون بازیکن ها قراره بازي کنن،بازي،بازي،باري And the haters gonna hate, hate, hate و کسایی که متنفرم قراره متنفر باشن ، متنفر،متنفر Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off از ذهنم پاکش کنم Heart break is gonna break, break, break قلبی که شکسته قراره بشکنه،بشکنه،بشکنه And I think it's gonna fake, fake, fake و من فکر کنم قراره الکی باشه Baby I'm just gonna shake, shake, shake عزیزم من قراره فقط از بین ببرمش Shake it off از ذهنم پاکش کنم سلب دیلی RE: متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - *Nafas* - 25-08-2014 به متن اهنگها منتقل شد RE: متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - مگان - 07-01-2015 (07-01-2015، 14:56)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نه دومی i shake it off که اون i بدرفته کنار که واگه دقت نکنی نمیبینی که شده شبیه اکه خخخخ RE: متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - اشکان45 - 17-12-2016 خوب بود RE: متن و ترجمه آهنگ shake it off از تیلور سویفت (جید ترین اهنگ تیلور از البوم جدیدش) - banafshe joon - 28-05-2017 عااالی خیلی خوب بود عزیزم ممنون :29dz: |