![]() |
طنز کوچه بازاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: طنز کوچه بازاری (/showthread.php?tid=161521) |
طنز کوچه بازاری - *ماهور* - 18-08-2014 __________________ عکسی از انـگـشت پــطــروس فـداکـار وقـتـی از سـوراخ درش آورد اینجوری که بابای من فرم دریافت یارانه نقدی رو پر کرده؛ فردا پس فردا از کمیته امداد و بهزیستی هم میان در خونه واسه کمک مالی. __________________ چه شباهتی با هم دارن __________________ واکنش آقایون در برابر آرایش خانوماشون: موقع خرید: مگه داری می ری مهمونی؟ موقع مهمونی: مگه داری می ری عروسی؟ موقع عروسی: مگه تو عروسی؟! __________________ قدیم شتر با بارش گم می شد الان هواپیما با مسافراش. __________________ پسره متولد ۹۴ استاتوس زده… وجدانی چی فکر کردی داری می خونی؟ بذار بدبخت به دنیا بیاد بعد بهش بخند! __________________ بارفیکس خانوادگی __________________ آخرین باری که مامان بابام به من افتخار کردن مال زمانیه که بند کفشمو خودم می بستم. بعد از اون دیگه موفقیت چشمگیری نداشتم __________________ کتلت چیست؟ غذایی که هدفش این بوده که کباب کوبیده بشه ولی مشکلات زندگی مانع پیشرفت بیشترش شده. __________________ تو میوه فروشی دیدم نوشته شلیل مجلسی! مگه شلیل اسپورت هم داریم؟ __________________ بیشتر نوابغ دنیا از بین رفتن ادیسون، ابوعلی سینا، ابوریحان، نیوتن، گالیله، انیشتین راستش منم حال خوشی ندارم. __________________ اوباما موهاشو اتو کنه این شکلی میشه مگه نه؟ __________________ دیشب رفتم شهربازی و فقط به یه نتیجه رسیدم: توی شهر بازی تو بعضی از این وسایل باید یه دکمه غلط کردم هم بذارن نامردا! __________________ یه سری تا دیروز چشم چشم دو ابرو می کشیدندنا، ولی حالا یاد گرفتن خط و نشون می کشن! __________________ رستوران حاج محمود بی سر و صدا!!!!! __________________ وقتی یک زن خوب کار میکنه میگن مثل مرد کار میکنه اما وقتی یک مرد خوب کار میکنه میگن مثل خر کار میکنه __________________ تاثیری که دختر همسایه ی پشت شیشه بر بازی فوتبال بچه های محل داشت قراردادهای میلیاردی روی بازیکنای... نداشت :| __________________ دانشمندان سوئیسى پس از ٣٧ سال پژوهش ذرهاى بنیادى یافتند که ثابت مىکند عشق یه جور سرابه حباب روى آبه از دور یه قصر نوره از روبرو خرابه __________________ قیافه ما وقتی دست میکنیم تو جیب مون میفهمیم موبایلمون نیستش __________________ من وقتایى که الویه میخورم معده م هیچ پیامى مبنى بر سیرى به مغزم نمیفرسته شایدم میفرسته ولى مغزم ازم یه چیزایى رو پنهون میکنه __________________ اینایی که می گن پول خوشبختینمیاره آقا بیاید و منو بدبخت کنید اینقدر بهم پول بدید تا به خاک سیاه بشینم نامردم اگه اعتراضی کنم __________________ وبلاگ یک دختر : واااااای امروز تفلدمه تفلد تفلد تفلدم مبارک ۲۵۶۵۵۵۵۵۵۴۴۸۸۴تا کامنت: “تولدت مبارک خانومی” شما از طرف بلاگ بهتربن وبلاگ نویس معرفی شدید وبلاگ یک پسر آرزو می کنم روزی برسه که همه انسان ها بتوانند با هر عقیده رنگ و قومیتی در کنار هم آزادانه زندگی کنند ۱کامنت: “حرف مفت نزن” وقتی که به زور باید عکس یادگاری بگیری! قیافه دختره بیچاره رو نیگا! خدایی عین واقعیته مگه نه؟! خدایا توی این اوضاع بد اقتصادی کشور ، خودت خانواده های ایرانی رو شاد کن RE: طنز کوچه بازاری - fatemehn - 18-08-2014 جالب بود. RE: طنز کوچه بازاری - sev sevil - 18-08-2014 میسی بازم بذار RE: طنز کوچه بازاری - A.R.K - 18-08-2014 دمت گرم مر40 |