![]() |
عشق و خیانت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: عشق و خیانت (/showthread.php?tid=161472) |
عشق و خیانت - ɱɪɾʌʛє - 18-08-2014
خدایا!!!
آنقدر تو خودم ریختم که از سرمم گذشت... دارم غرق می شم دستت کجاست؟!! . . . هی روزگار من به درک خودت خسته نشدی از دیدن تصویر تکراری درد کشیدن من؟؟؟ . . . حرف دلت را امروز بزن! اگه امروز گفتی اسمش "حرف دل" اگه نگفتی فردا می شه "حسرت"...!!! . . . هییییییس!!! آروم حرف بزنید... غصه ها خوابیدن...!!! . . . می دونی چیه؟ دوست دارم های الکی حالمو بهم میزنه! یعنی اگه یکی صادقانه بهم بگه ازت متنفرم بیشتر روم تاثیر میذاره! حتی ممکن عاشقش بشم... . . . ارزان تر از آنچه بودی که فکرش را کنی اما... برای من گران تمام شدی! . . . دلم که نه بلکه تمام وجودم دلش می خواد بگه خودتی!!! . . . برایت سنگ تمام گذاشتم... افسوس که نمی دانستم!!! با همان سنگ ها نابودم می کنی... . . . خدایا!!! حتما باید بمیریم تا روحمون شاد شه؟! نمیشه همین طوری یه حال بدی؟؟! . . . تو ی این چند سال عمرم یه چیزو خوب فهمیدم گذر زمان هیچ چیز و حل نمی کنه... فقط ماست مالی میکنه... . . . آنان که "عوض" شدنشان بعید است "عوضی" شدنشان قطعی است... شک نکن . . . اینجا زمین است زمین گرد است تویی که مرا دور زدی فردا به خودم خواهی رسید حالت دیدنی است...! . . . تنهایی... تقدیر من نیست... ترجیح منه... . . . شهامت می خواهد... سرد باشی و گرم لبخند بزنی! . . . اونایی که میگن: غصه نخور... همه چی درست میشه...!!! همه پیکام به سلامتیشون اگه فقط یک بار... بگن چه جوری درست میشه؟؟! . . . وقتی عصبی و داغونم... دوست دارم با لگد برم تو صورت اونایی که دید قشنگی نسبت به زندگی دارن!!! . . . قفسه سینه ام تکه تکه شد... بس که سنگ دیگران را به سینه ام زدم!!! . . . حل شده ام مثل یک معما... راست می گفتی... ساده ام...! . . . دور بمان... نزدیکی هیچ سودی ندارد...! فقط گند می زند به همه چیز...!!! مگه نه؟ . . . خسته ام! نه این که کوه کنده باشم... نه... دل کنده ام... . . . تو سراپای ادعایی عزیزم عشقت را چشیدم طعم کشک می دهد... . . . مهربونیت منو کشته!!! به هیچ کس نمی تونی نه بگی... هه... . . . درونم غوغاست... ساده میشکنم... با یک تلنگر کوچک... اینگونه نبودم... شدم...! . . .لب هایم آلزایمر گرفتند... تو می دانی خنده چیست؟؟! . . . چندیست... تمام احساساتم... بی احساس شده اند... . . . هی رفیق... زخم هایت را پنهان کن اینجا مردم... زیادی با نمک هستند... . . . دستگاه مشترک مورد نظر... از دست "لاشی بازی" های تو خاموش است... لطفا دیگر تنهاش بذار لعنتی...!!! . . . کاش موقع عرق خوردن... نوع سگیش رو اتخاب کنی خدا رو چه دیدی شاید!!! موقع مستی یه کم... با وفا بشی... . . . خصلت آدما اینه که فراموش کارن و اگه تو نباشی... یکی دیگرو در آغوش دارن... . . . هی " ر ا ه " آمدم با تو... هی " ه ا ر " شدی با من... . . . گاهی وقتا واسه آروم شدن... باید بغض کرد... یه گوشه نشست و بلند بلند سیگار کشید... . . . دیگر استفاده نمی کنم از میم مالکیت!!! شب بخیر قشنگ "ش" . . . خدایا... برم نمی گردونی؟!! یک طرفم سرخ شد... . . . کوتاه ترین داستان دنیا!!! روزی روزگاری خدا مارا آفرید تا آدم باشیم... قصه ی ما به سر رسید... خدا به خواستش نرسید...هه . . . دیگر نفس نمی کشم... به جای نفس... سیگار می کشم . . . تنهایی هم مد شده... همه به هم خیانت می کنند و بعد داد می زنند که تنهایم!!! . . . من به تو نگاه می کردم و تو به ساعت... تو قرار داشتی و من بی قراری... . . . یکی گردنش کبود میشه... یکی زیر چشمش... زندگی ها خیلی متفاوته... . . . سوت پایان را بزنید! صداقت من حریف هرزگی زمانه نمی شود... قبول می کنم باخت را...! . . . من و تو برای رسیدن به هم هیچ چیز کم نداریم... جز یک معجزه... . . . پایانم نزدیک است... نبودنم را تمرین کن... . . . دوباره از صفر شروع می کنم! تو خوبی هایم را از یاد ببر...! من... همه چیز را... . . . تلخ تر از اندوه امروز... یاد شادی های دیروز است... . . . دیگه از وفا میترسم... وقتی سگ گله را با گرگ دیدم... . . . |