![]() |
طرز تهيه دلمه ي سبزيجات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهيه دلمه ي سبزيجات (/showthread.php?tid=161446) |
طرز تهيه دلمه ي سبزيجات - ~~SARA:HIVA~~ - 18-08-2014 مواد لازم براي چهار عدد :
هويج رنده شده ½ پيمانه پياز خرد شده ¼ پيمانه بلغور ¾ پيمانه كشمش پلويي 3/1 پيمانه فلفل دلمه اي كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ پنير موتزارلا رنده شده ¾ پيمانه آب ½ پيمانه خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته 2 قاشق سوپ خوري 2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد . طرز تهیه : 1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم. 2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم. 3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم. |