انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهيه دلمه ي سبزيجات - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهيه دلمه ي سبزيجات (/showthread.php?tid=161446)



طرز تهيه دلمه ي سبزيجات - ~~SARA:HIVA~~ - 18-08-2014

مواد لازم براي چهار عدد :










هويج رنده شده


½ پيمانه 






پياز خرد شده


¼ پيمانه






بلغور


¾ پيمانه






كشمش پلويي


3/1 پيمانه 






فلفل دلمه اي


كوچك 4 عدد يا 2 عدد بزرگ 






پنير موتزارلا رنده شده


¾ پيمانه 






آب


½ پيمانه






خلال بادام يا گردوي خرد شده برشته


2 قاشق سوپ خوري






2 ليوان(400 ميلي ليتر) آب كه با تعداد كافي قرص عصاره سبزيجات يا مرغ مخلوط شده باشد .




طرز تهیه :
1. عصاره سبزيجات يا مرغ، هويج و پياز را در يك قابلمه بزرگ ميريزيم و روي حرارت قرار ميدهيم تا به جوش آمده، سپس حرارت را كم ميكنيم تا به مدت 5 دقيقه بپزد. بلغور و كشمش را اضافه كرده و قابلمه را از روي حرارت برميداريم. درب آنرا بسته و به مدت 5 دقيقه كنار ميگذاريم.






2. در اين فاصله، فلفلها را از قسمت بالا جدا كرده و داخل آنرا خالي ميكنيم.






3. پنير رنده شده را به مخلوط بلغور اضافه ميكنيم و مخلوط را به طور مساوي داخل فلفلها ميريزيم. فلفلها را داخل يك قابلمه مناسب قرار داده، ½ پيمانه آب را اضافه كرده و ميگذاريم بجوشد و سپس حرارت را كم ميكنيم. فلفلها را در قابلمه در بسته به مدت 10 دقيقه يا تا زماني كه فلفلها نسبتا نرم شده و حرارت به داخل دلمه ها نفوذ كند، حرارت ميدهيم و در هنگام سرو با بادام يا گردو تزيين ميكنيم.