انجمن های تخصصی  فلش خور
ابگوشت بادمجان و كشك - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: ابگوشت بادمجان و كشك (/showthread.php?tid=161444)



ابگوشت بادمجان و كشك - ~~SARA:HIVA~~ - 18-08-2014

کشک ساييده 1 پيمانه
گوشت چرب با استخوان 500 گرم
نخود و لوبيا سفيد 200 گرم
سيب زميني پوست کنده 1 عدد
پياز يک عدد متوسط 
بادمجان قلمي 8 عدد 
چغندر ورقه شده 1 عدد
خيار 4 عدد 
نمک، فلفل، زردچوبه به ميزان لازمطرز تهيه:[/B]
نخود و لوبيا را از شب قبل خيس مي کنيم و هنگام پخت غذا، آب آن ها را خالي مي کنيم و مي شوييم. 
پياز را چهار قاچ مي کنيم. گوشت استخوان دار را همراه با پياز و حبوبات، روي حرات قرار مي دهيم.
بعد از 2 ساعت، زردچوبه و فلفل و سيب زميني را اضافه مي کنيم. 
پس از پخت سيب زميني، آن را از روي حرارت بر مي داريم. آب اين غذا نبايد خيلي کم باشد.
بادمجان ها را پوست گرفته و پس از خيس نمودن در آب و خشک کردن، در روغن سرخ مي کنيم و کنار مي گذاريم. 
چغندرها را کف تابه گذاشته و روي آنها بادمجان مي چينيم. کمي از آب گوشت را روي آن ريخته و در تابه را مي گذاريم تا بپزند. 


سپس نيمي از بادمجان ها را با مقداري آبگوشت و کشک مخلوط کرده و مي کوبيم. بعد به آبگوشت افزوده و حرارت را ملايم مي کنيم تا گرم بماند. 
بقيه بادمجان ها را با چغندر پخته در ديس مي کشيم و کنار ظرف را با خيار پوست کنده و خرد شده تزيين مي کنيم. 
مردم کرمان معتقدند که چغندر و خيار، گرمي بادمجان را مهار مي کنند.
انرژي کل غذا: 2700 کيلو کالري