اشنايي با روش تهيه كيك شكلاتي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: اشنايي با روش تهيه كيك شكلاتي (/showthread.php?tid=160747) |
اشنايي با روش تهيه كيك شكلاتي - ~~SARA:HIVA~~ - 17-08-2014 با مقداری شکلات، خامه، کاکائو و چند ماده دیگر یک کیک شکلاتی خوشمزه تهیه کنید
زمان تهیه: 20 دقیقه به اضافه 15 دقیقه برای خنک شدن زمان پخت: یک ساعت و 45 دقیقه مواد لازم برای تهیه کیک پودر شکلات 80 گرم آب جوشیده 300 میلی گرم کره 250 گرم شکر 550 گرم تخم مرغ هم زده 4 عدد آرد 400 گرم جوش شیرین یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری مواد لازم برای رویه شکلاتی خامه 300 میلی گرم شکلات تلخ 400 گرم طرز تهیه کیک 1- فر را روی درجه 180 سانتیگراد از پیش گرم کنید، یک قالب 20 سانتیمتری انتخاب کنید و کف و دیواره های آن را با کاغذ مخصوص کیک بپوشانید. 2- کاکائو را در ظرفی ریخته و به آرامی آب جوش را به آن اضافه کنید و آنقدر هم زنید تا نرم و روان شوند سپس کره و شکر را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم کم ذوب شوند و با هم ترکیب شوند. آنها را از روی حرارت برداشته و بگذارید کمی خنک شوند سپس تخم مرغ هم زده را داخل آن بریزید. 3- آرد، جوش شیرین و بیکینگ پودر را با هم ترکیب کرده و الک کنید و آنها را در مخلوط کاکائو بریزید و آنقدر هم زنید تا روان و یک رنگ شوند. مخلوط بدست آمده را در قالب هایی که از پیش حرارت داده اید بریزید و بین یک ساعت تا یک ساعت و 45 دقیقه آنها را در فر حرارت دهید و آن قدر حرارت دهید تا وقتی چوب کبریتی را درون آن فرو کنیم و بیرون کشیم تمیز بیرون بیاید. وقتی کیک پخته شد آن را از فر خارج کرده و بگذارید تا 15 دقیقه در قالبش خنک شود. سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید و بگذارید کاملا خنک شود. طرز تهیه رویه شکلاتی خامه را تا نقطه جوش حرارت دهید. آن را از روی آتش برداشته و به آن کاکائو اضافه کنیدو مخلوط را آن قدر هم بزنید تا کاملا با هم ترکیب شوند سپس بگذارید تا خنک شوند سپس آن را روی کیک بمالید. بهتر است قبل از میل کردن آن را مدتی در یخچال قرار دهید |