انجمن های تخصصی  فلش خور
كوكوي گوشت و سبزي - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: كوكوي گوشت و سبزي (/showthread.php?tid=160312)



كوكوي گوشت و سبزي - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
كوكوي گوشت و سبزي 1
آماده سازی : 45 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه
مواد لازم :
گوشت چرخ کرده
300 گرم 
* سبزی کوکو
100 تا 150 گرم
سیر
4 عدد 
پوست رنده شده لیمو
2 عدد 
پیاز رنده شده
1 عدد 
سیب زمینی پخته و رنده شده
1 عدد
پنیر پارمزان رنده شده 
100 گرم 
خرده هاى نان تازه ( نان تست يا نان برگر )
1 عدد 
گردو ريز خرد شده
50 گرم
تخم مرغ متوسط
5 تا 6 عدد
بیکینگ پودر
1 قاشق مربا خوری
شیر
1 قاشق غذا خوری
پودر زعفران
1/4 قاشق چای خوری
زردچوبه 
1/2 قاشق مربا خوری
نمک و فلفل سیاه
به میزان لازم
سس خردل و يا پودر آن
1/2 قاشق مربا خوری
* سبزی کوکو ( تره ، جعفرى ، گشنيز ، شويد ، شنبليله ) + كمى ريحان پاك كرده و خيلى ريز خرد شده روى هم 100 تا 150 گرم
طرز تهیه : 
گوشت ، سبزى ، سيب زمينى ، پياز رنده شده، گردو ، خرده هاى نان ، پنير رنده شده پارمسان ، پودر زعفران ، سس خردل را خوب با هم مخلوط ميكنيم و براى چند ساعت ( حتى از روز قبل ) داخل يخچال قرار ميدهيم ، زمانى كه ميخواهيم كوكو را درست كنيم. دركاسه بزرگى تخم مرغ ها را خوب هم ميزنيم تا كف كند .


بعد به آن ، رنده پوست ليمو ، شير ، نمك و فلفل سياه و بكينگ پودر را اضافه ميكنيم و دوباره هم ميزنيم ، حالا مواد كوكو را از يخچال بيرون آورده و به تخم مرغ ها اضافه ميكنيم ... همه مواد رو خيلى خوب با هم تركيب ميكنيم . و داخل يك ماهيتابه بزرگ در روغن داغ و با حرارت ملايم كوكو ها را سرخ ميكنيم . هم ميتوانيم از مواد با قاشق داخل روغن بريزيم و هم مي شود همه مواد را ، متناسب با حجم كوكو، داخل يک ماهيتابه مناسب ، به طورى كه قطر نسبتاً نازكى از مواد را ريخته ايم سرخ كنيم و زمان سرو ، آن را برش دهيم .


حرارت شعله بايد ، اول متوسط باشد و روغنمان داغ ، بعد از سرخ شدن زير كوكو آن را برمي گردانيم و حرارت را كم ميكنيم تا مغز پخت شود . و بعد از پخت، كوكو ها را روى دستمال آشپزخانه قرار ميدهيم تا روغن اضافى آن برود . و بعد با برش هاى گوجه فرنگى سرخ شده آن را سرو ميكنيم . در كنار كوكو پيشنهاد يك كاسه ماست و خيار عالى ، خالى از لطف نيست .


نكاتی در تهیه كوكوى گوشت و سبزى :
در شروع پخت كوكوى گوشت و سبزى بهتر است كه روى ماهيتابه را با كاغذ ( كاغذ A4 ) پوشش دهيم .
بعد از برگرداندن كوكوى گوشت و سبزى ، براى سرخ كردن طرف ديگر آن نيازى به پوشش نيست فقط با حرارت ملايم و آهسته پخته و سرخ شود .
بهتر است مراقب باشيد كه كوكوى گوشت و سبزى شما زياد از حد سرخ نشود، چون در اين صورت طعم كوكو تلخ خواهد شد .
وجود يك قاشق شير در مواد به بهتر تركيب شدن بكينگ پودر با تخم مرغ كمک مي كند و نيز مانع متلاشى شدن كوكو، و لطافت آن ميشود .
در صورت تمايل كمى زرشک را هم ميتوانيد به مواد كوكوى گوشت و سبزى اضافه كنيد ، در اين صورت زرشک ها را به همراه تخم مرغ به مواد اضافه نمائيد .براى اين مقدار از مواد كوكوى گوشت و سبزى تا دو قاشق غذا خورى زرشک ميتوانيد استفاده كنيد .