![]() |
طرز تهيه الاسكا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهيه الاسكا (/showthread.php?tid=160107) |
طرز تهيه الاسكا - ~~SARA:HIVA~~ - 16-08-2014 ![]() مواد لازم براي 6 نفر: بستني وانيلي 2 ليتر ميوه شكري 250گرم، خرد شده عرق بيدمشك يا نسترن يك چهارم پيمانه (125 ميلي ليتر) رنده پوست پرتقال 2 قاشق چايخوري بادام 60 گرم، تست شده، خرد شده شكلات قهوه اي 60 گرم، خرد شده كيك اسفنجي يا كيك كرهاي به قطر 3 سانتي متر(كيك سه تخم مرغي كفايت ميكند) سفيده تخم مرغ 3عدد شكر دانه ريز سه چهارم پيمانه ( 185 گرم) طرز تهيه: يك كاسه به گنجايش 2 ليتر احتياج داريد كه بهتر است داخل آن را با محافظ شيريني بپوشانيد. 1 ليتر از بستني را با ميوههاي خشك، 2 قاشق سوپخوري عرق بيدمشك و 1 قاشق چايخوري رنده پوست پرتقال مخلوط كنيد و اين مخلوط را كف قالب بريزيد و صاف كنيد و در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد، سپس 1 ليتر بستني باقيمانده را همراه بقيه عرق بيدمشك و رنده پوست پرتقال و بادام تست و شكلات قهوهاي با هم مخلوط كنيد. اين را هم روي لايه بستني اول ريخته و صاف كنيد. روي آن را با كيك پوشانده و به مدت 2 ساعت در فريزر قرار دهيد تا خودش را بگيرد. بهتر است بستني را با فويل بپوشانيد و بعد در فريزر قرار دهيد. گريل فر را روي حرارت 220 درجه سانتيگراد روشن كنيد. سفيده تخممرغ را در كاسهاي بريزيد و با همزن بزنيد تا پنبهاي شكل شود، سپس شكر را آرام آرام اضافه كرده و پس از اتمام شكر 4 تا 5 دقيقه ديگر مايع را هم بزنيد تا مايع غليظ شود در مرحله بعد بستني را از فريزر بيرون آورده و محافظ شيريني را از روي آن برداريد و مايه مرنگ را روي آن بكشيد. دسر را به مدت 5 دقيقه در فر قرار دهيد تا روي مرنگ كمي طلايي شود، سپس آن را خارج كرده و سرو كنيد. نكته: - اگر بخواهيد دسر را چند روز بعد سرو كنيد ميتوانيد بعد از پخت آن را در فريزر قرار دهيد. |