![]() |
گراتن فیله ماهی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: گراتن فیله ماهی (/showthread.php?tid=159192) |
گراتن فیله ماهی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014 ![]() مواد لازم • 600 گرم فیله ماهی • 150 گرم پنیر گودا • 100 گرم قارچ • یك عدد فلفل دلمهای زرد و قرمز • دو عدد زرده تخممرغ • سه قاشق غذاخوری آرد • سه قاشق غذاخوری آبلیمو • دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری • نمك، فلفل و روغن طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (1) طرز تهیه 1. فیله ماهیها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزهدار کنید. آنها را حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زردههای تخممرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید. 2. قارچها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمهایها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید. 3. درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی، فلفل دلمهای و قارچهای تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. |