انجمن های تخصصی  فلش خور
گراتن فیله ماهی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: گراتن فیله ماهی (/showthread.php?tid=159192)



گراتن فیله ماهی - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014






گراتن فیله ماهی 1




مواد لازم

• 600 گرم فیله ماهی

• 150 گرم پنیر گودا

• 100 گرم قارچ

• یك عدد فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز

• دو عدد زرده تخم‌مرغ

• سه قاشق غذاخوری آرد

• سه قاشق غذاخوری آبلیمو

• دو قاشق غذاخوری آرد سوخاری

• نمك، فلفل و روغن

طرز تهیه غذاهای دریایی متنوع (1)

طرز تهیه

1. فیله ماهی‌ها را به صورت چهار گوش خرد و با نمك، فلفل و آبلیمو مزه‌دار کنید. آنها را حدود 10 دقیقه کنار بگذارید. سپس داخل آرد و سپس زرده‌های تخم‌مرغ بغلتانید و درون روغن سرخ کنید.

2. قارچ‌ها را خرد کنید و با یك قاشق غذاخوری روغن و یك قاشق آبلیمو تفت دهید تا آب قارچ گرفته شود. فلفل دلمه‌ای‌‌ها را نگینی خرد کنید و كمی تفت دهید.

3. درون ظرف مناسبی كه مخصوص فر باشد ماهی‌، فلفل دلمه‌ای و قارچ‌های تفت داده شده را بریزید، آرد سوخاری بپاشید و روی مواد را با پنیر پر کنید. به مدت 15 دقیقه در فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.