خوراک ماهـی و گشـنیز - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خوراک ماهـی و گشـنیز (/showthread.php?tid=159190) |
خوراک ماهـی و گشـنیز - ஐற£ℒἶ†дஐ - 14-08-2014 مواد لازم • یك كیلوگرم شیر ماهی • یك قاشق مرباخوری فلفل سیاه • نصف قاشق چایخـوری پودر زیره • یك قاشق چایخوری پودر زنجــبیل • یك قاشق چایخوی پودر گشنیز • یك قاشق چایخوری پودر سیر و فلفل قرمز (از هر كدام) • چهار قاشق غذاخوری روغن زیتون • دو حبه سیر • چهار عدد گوجهفرنگی بزرگ • نصف پیمانه آبلیمو • یك پیمانه گشنیز ساطوری خرد شده • روغن و نمك غذاهای دریایی (1) طرز تهیه 1. ماهیها را به صورت مكعبی خرد کنید، ادویهها، روغن زیتون و سیر خرد شده را به آن بیفزایید و به مدت پنج الی شش ساعت در یخچال بگذارید. 15 دقیقه پیش از پخت، نمك و نصف آبلیمو را به ماهی اضافه کنید، بعد در تابهای مناسب روغن بریزید و ماهیها را در آن سرخ کنید. 2. گوجهفرنگیها را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید و به همراه نیمی از گشنیز به ماهی بیفزایید و به مدت ده دقیقه سرخ کنید. |