رمز آرامش در اوج مشکلات - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: رمز آرامش در اوج مشکلات (/showthread.php?tid=158972) |
رمز آرامش در اوج مشکلات - ✘PETER✘ - 14-08-2014 همیشه سعی کردم گذشته ام را بهانه ای برای افسردگی، عدم تلاش و شکستهایم قرار ندهم چون از صمیم قلب به این اعتقاد داشتم که: برای رسیدن به آرامش و موفقیت و احساس و حال خوب، کلمات و عباراتی که در ذهن و زبان تکرار میشوند، نقشی اساسی دارند. کلمات و عبارتهایی که یادآور ناراحتیها، بدیها، مشکلات، غمها، ناکامیها و ... هستند، روح و ذهن ما را به سرعت آلوده میکنند و قدرت و اعتماد به نفسمان را به شدت کاهش میدهند. در چنین شرایطی، دیدن جنبههای مثبت خود، اطرافیان و محیط، برایمان دشوار میشود وبرای تسلط بر شرایط و احساس موفقیت، به انرژی روانی نیاز خواهیم داشت. توجه به مثبتهای جزئی زندگی خود و دیگران، این انرژی روانی را در ما تامین نموده و قدرت غلبه بر مشکلات و موانع را به ما هدیه میکند. به همین دلیل، همیشه سعی کردم برخی عبارات و جملات را همیشه در ذهن مرور کنم که در صورت خواندن مکرر و تکرار مداوم آنها، در ذهن نقش بسته و خود بهخود، تحولات جالبی را پدید میآورند و جای افکار منفی ذهن را گرفته و احساس خوب و اعتماد به نفس ایجاد میکنن: - من به جای فکر کردن به افتادنها، به بلند شدن فکر میکنم. - در هر مشکل و مانعی، سوال طلایی ذهنم این است که: «خدایا تو بهترین راههای حل این مشکل را چگونه به من نشان میدهی، از تو سپاسگزارم.» - من موانع و مشکلات را هدیهی خدای مهربان برای بزرگ و وسیع شدن خودم میدانم. - به نظر من، زندگی یعنی رودررویی شجاعانه با موانع و چشیدن لذت موفقیت. - من در هر حادثهای، به علتهای آن توجه میکنم. - من مسوولیت کامل رفتارهای خود و زندگیام را میپذیرم. - من در هر مشکلی، به خطاهای خود توجه میکنم و به سرعت آنها را اصلاح مینمایم. - من در مشکلات، بسیار صبور و در موفقیتها، بسیار سپاسگزار و شادابام. - من هر روز متولد میشوم و تولدم را جشن میگیرم. - من با توجه به زیباییها و خوبیهای کوچک فراوان، نگاهم را زیباتر میکنم. - خداوند مهربان در همهی مکانها و زمانها و شرایط، حامی من است. - من بارهای زندگیام را به خدا میسپارم و خود را سبک میکنم. کلمات و عبارتهایی که یادآور ناراحتیها، بدیها، مشکلات، غمها، ناکامیها و ... هستند، روح و ذهن ما را به سرعت آلوده میکنند و قدرت و اعتماد به نفسمان را به شدت کاهش میدهند - من با اهمیت دادن به زیباییهای طبیعت، مردم و خودم، به خداوند مهربان عشق میورزم. - دنیا زیباست چون خداوند در آن حضور دارد. - بدیها و خوبیها، زشتیها و زیباییها، راحتیها و سختیها، گلها و خارها، شکستها و موفقیتها همیشه با هماند. - من با بزرگ کردن لحظههای خوب و موفقیتهای خود و دیگران، انرژی زیادی برای غلبه بر مشکلات پیدا میکنم. - خطاها و ناکامیها من، پلهای پیروزیام هستند. - من عاشق دنیا، خوبیها، زیباییها و خداوند مهربان هستم. - من در مشکلات، لبخند قدرت را فراموش نمیکنم. - من جسور و مقاوم هستم. - من سپاسگزار نعمتهای بیشمار خدای رحمان هستم. - آیندهی من، بسیار روشن و موفقیتآمیز است. البته شاید با خواندن این عبارات تصور می کنید که در حال شعار دادن هستم اما می بینید که با مرور دایمی همین افکار و جایگزین کردن افکار منفی به وسیله افکار مثبت توانسته ام سختی های زندگی را پشت سرگذارده و پله های موفقیت را یکی یکی طی کنم. |