انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه فیله کباب - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه فیله کباب (/showthread.php?tid=157988)



طرز تهیه فیله کباب - || Mιѕѕ α.η.т || - 13-08-2014

مواد لازم :
فیله گوسفندی
300 گرم
فلفل سیاه نیم کوب
1 قاشق سوپخوری
سس سویا
2 قاشق غذاخوری
پیاز ساطوری متوسط
2 عدد
روغن زیتون
نصف پیمانه
فلفل تازه کبابی
به مقدار لازم
طرز تهیه :
1. ابتدا پیاز و سس سویا و فلفل سیاه و روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. گوشت را تکه ای خرد و با مواد مخلوط کنید. مواد را در ظرف شیشه ای در بسته بگذارید و حدود 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.

2. فیله کباب را از یخچال خارج کنید. همه پیازهای چسبیده به گوشت را از آن جدا کنید و به سیخ فلزی بکشید. مقداری هم فلفل کبابی را جداگانه به سیخ بکشید و در کنار فیله ها کباب کنید.

3. نکته: حرارت باید خیلی کم باشد و سیخ ها باید کمی با منقل فاصله داشته باشند تا کباب خشک نشود.