پخت خورش کنگر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پخت خورش کنگر (/showthread.php?tid=157255) |
پخت خورش کنگر - ஐற£ℒἶ†дஐ - 12-08-2014 مواد لازم : گوشت ماهیچه گوسفندی ۵۰۰ گرم کنگر ۲ کیلوگرم پیاز داغ ۳ قاشق سوپخوری روغن ۳ قاشق سوپخوری آب لیموترش ۰٫۵ فنجان زعفران ۱ قاشق مرباخوری نمک و فلفل به مقدار لازم طرز تهیه خورش کنگر : گوشت را تکه تکه خرد می کنیم و میشوئیم و با پیاز سرخ کرده و ۳ تا ۴ لیوان آب میگذاریم بپزد . بعد ساقه های کنگر تمیز کرده و تیغ آن را میگیریم و میشوئیم و با ۳ تا ۴ قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم تا کنگر نیز پخته شود ولی زیاد له نشود . نمک و فلفل و آبلیمو و زعفران سائیده را در خورش میریزیم و میگذاریم خورش آهسته بجوشد و جا بیافتد . برای نیم کیلو گوشت ۲ کیلو کنگر لازم است کنگر را بعد از تمیز کردن و تیغ گرفتن و شستن باید کمی سرخ کرد و داخل گوشت ریخت . خورش کنگر را میشود با نعنا و جعفری آماده کرد ، در اینصورت یک کیلو کنگر کافی است و ترشی آن آب لیمو یا غوره است ، خورش کنگر را با قیمه و لیمو عمانی نیز درست میکنند . بعد از اینکه قیمه و لپه کمی پخت کنگر را سرخ و اضافه می نمایند و کمی رب گوجه فرنگی به آن میزنند . |