انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش درست کردن پیتزا کاپ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش درست کردن پیتزا کاپ (/showthread.php?tid=157245)



آموزش درست کردن پیتزا کاپ - ஐற£ℒἶ†дஐ - 12-08-2014



آموزش درست کردن پیتزا کاپ 1




مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: ۲۵۰ گرم

قارچ سرخ شده: ۱ پیمانه

فلفل دلمه ای نگینی: یک چهارم پیمانه

ژامبون خرد شده: نصف پیمانه

پیازچه و جعفری ریز شده: نصف پیمانه

پیاز: ۱ عدد بزرگ

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل و آویشن و روغن: به میزان لازم

پنیر پیتزا و نان باگت: به میزان لازم

طرز تهیه:
پیاز رو خرد کنید و به همراه سیر خرد شده, تفت بدید, وقتی کمی رنگ اونا تغییر کرد, گوشت چرخ کرده رو اضافه کنید و تفت بدید. گوشت که تفت خورد, قارچ سرخ شده, ژامبون خرد شده و پیازچه و جعفری رو هم اضافه کنید و تفت بدید, رب رو اضافه کنید و باز هم تفت بدید تا بوی خامی رب گرفته بشه و خوشرنگ بشه. حالا نمک و فلفل و آویشن اضافه کنید و حرارت رو خاموش کنید.
نان های باگت رو به اندازه های ۶ الی ۷ سانتی متر برش بدید, حالا خمیر وسط نان رو خالی کنید و اون تکه آخر خمیر رو بذارید توی نان بمونه که وقتی نان رو از مواد پر میکنید, مواد از ته نان به بیرون نریزه! نان رو باید استوانه ای مثل یک لیوان روی میز قرار بدید. مواد رو توی اون بریزید تا پر بشه و بعد روی اون رو با پنیر بپوشونید.
همه نانها رو به همین صورت آماده کنید و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بذارید. حدود ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پینر طلایی بشه. بعد هم سرو کنید.

نکات مهم:
۱- میتونید به جای گوشت چرخ کرده, از سویا هم استفاده کنید.

۲- همیشه توی غذاهایی که پنیر پیتزا دارند, آویشن بریزید. چون ترکیب فوق العاده ای دارد.

۳- قارچ را از قبل خرد کنید و با کمی روغن, نمک و آبلیمو با حرارت بالا تفت بدهید تا سیاه نشوند.