باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک (/showthread.php?tid=155804) صفحهها:
1
2
|
باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - خخخخ - 10-08-2014 حالا چیه خدا میدونه فقط اون و بکش بالا ســـــر جدت دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جون مادرت ديگه نخند!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایول چی ساختی داداش! اصلنم نفهمیدیم!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ما که نظـــــری نداریم!
خشم گودزیلا!
هدف از گرفتن عکس چیست؟
1- به نمایش گذاشتن آل استارهای همسایه روبه رویی
2- خوش تیپ بودن حتی با آل استار و شورتک گل منگولی
3- نمایش دادن پشم و پیلی پاها به صورت غیر مستقیم
4- همه موارد
اینم پرویز دریایی شوهر پری دریایی!
باور کن من با وجود تو بود که به زیبايي جوجه تیغی پی بردم!
من اگه جای تو بودم الان جا خالی میدادم اون پرنده نخوره بهم!
من میخوام بدونم دقیقا انگیزت از این کار چی بوده؟
نكنه بستنی قیفی بودي و نميگفتي؟
یا اینکه خواستی عکسو سکسی کنی؟
اون کلاه شنا چی میگه؟
قربون اون عشوهي خرکیت !!!
چگوارا رو ميشناسي؟
خوب اين داداششه ديگه!
آقا ببره چي ميگه؟ نخورتت؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. آقا تعارف نكن! خواستی پات و بکن تو دهن دوربین!
بدون شــــــرح !!!
یا خدا!
آبجيه آرنولده
تصویر به اندازه 1% (600x451) کوچک شده است. برای دیدن تصویر در اندازه واقعی (602x452) روی این نوار کلیک کنید. برای باز شدن در پنجره جدید روی تصویر کلیک کنید.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. يه دونه ايي به مولا چه دماغ قشنگي چه جشاي قشنگي چه سبيلايي قشنگي.. نمونه ايي.حرف نداري من میمیرم واسه این عکس های مفهومی .... 1... 2... 3... همه با هم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! پـارسال بهــــــــــــــــــار دسته جمعی رفته بودیم ولایت فتوشاپ بخور سرما نخـــــــــــــــــــــور امـــــروز به اين نتيجه رسيدم که مُخِ بعضيا مُخ نيــــــس پَشــــمک فشرده شدس که بطور mp4 تو کله شون تعبیــــه شده.. یعنی واقعا" اینــــــــــــــــــــــ ــــا کاسه ی مستراح و شرمنده کردن به خدا .... تو رو خدا نگاه کن مردم میرن کنار دریا قلعه میسازن این رفته چاه مسطراح ساخته!جونم چه حالی هم میکنه بخور آب بخور که تشنگی از بین بره به جان خودم انقد اینا عکس مشترک با کاسه مستراح دارن با دوست دختر/پسر خودشون ندارن من موندم واقعا"مُد شده ؟ خُـــ اگه مُد شده با دوس دخترم برم یه سر دم مستراح عمومی یه ش ا ش ي بزنیم به بدن و یه عکسم بگیریم که کسی شک نکنه اينو باش..من ميگم مستراح مد شده حالا هي بگو نه شلوارشو عشقه حالا از خیــــر چشات گذشتیم ولی فک کنم گوشوارتو، تو متر دست یه فروشنده ی خانمِ زحمت کش دیدم ... کلا" چقدم برازندته کسیم شک نمی کنه که 1000تومنه الآن یعنی کلا رفتی تو کار پشمو پیله؟می خوای بگی پشم و پیله هام از این نما قشنگ تره؟ RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - ایلیانا - 10-08-2014 خخخخخخخخخخخ حالم بد شد ممنون باحال بودد RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - شیطون کوچولو - 10-08-2014 خخخخخ RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - Archangelg!le - 12-08-2014 یهنی من عشق این عکسام کاش میشد هدفشونو بدونم با این عکساا. فداع مداع خخخ RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - P.K.2 - 12-08-2014 دستت درد نکی سی سی ممنون RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - ✘Miss maryam✘ - 12-08-2014 واسه من عکسهاش باز نشد RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - Avril. - 13-08-2014 واااای خدا مردم از خنده RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - ◊♦◦•ɱəɦƦŋâɀ•◦♦◊ - 13-08-2014 RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - Dead-Girl - 13-08-2014 خعلی باحال بود ممنون... سپاااااااااااااااس RE: باز هم غوغای سوژه های فیس بوک - sev sevil - 13-08-2014 حرف نداشت |