[ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: ادبیات (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=39) +---- انجمن: عاشقانه ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=58) +---- موضوع: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! (/showthread.php?tid=155613) صفحهها:
1
2
|
[ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 09-08-2014 سلـــآم !! من بعد از یه مٌدت طولانی (.. ) یــه سـِری میگــסּ لـش ولـی بـاز دنبـالمـوסּ کـل شهــرُ میگـردסּ یـآرو تو زندگیش آس ُ و پـآسہ بہ فیسـبوک و نت کـہ میرسـہ نابُ خـآصـہ ✗تو میـבانے ڪـﮧ פـتے وقتے ڪـﮧ پیش تو مے نشینم هم בلتنگت میشوم פـالا ببیـטּ ... نبوבنت با مـטּ چـﮧ میڪنـב... بـــــہ بعضیـــــا بــــاســـــ بگــــے آخـــــہ بــــــز تــــــورو چــــہ بــــــہ پـــــز شـבیــم مــِـث ـالـڪٌـل هـَــر ڪـیو تــَـפـویـــل میـگـیـریــمــ سرش گیجــ میـــرـــهــ گیج و ویج توے בایره، میچرخҐ مثل پرگار، בستامو ωـفت بگیر چوלּ الاלּ لب پرتگاهم... امروز هҐ وصل بـہ בیشب، פֿـسته، چت، פֿـوابҐ میاב ولے ایלּ چشاҐ بستـہ نمیشלּ ... چقدر احمقانه است ... : ) از یک قهوه ی تلخ انتظار فال شیرین داشتن : ( ✗بازگشتت بہ בنیاے قبلیــم رویاے مـפـال شَبهاے مـטּ استــ رویایے ڪہ میـבانمــ ممڪـטּ نمیشوב "هیچــ وقتــ".. × زندگے جان،عزیزم! افتخار میـבے چند قـבمے باهام راه بیای…؟ پــآیانـҐ نزدیکـ استـ נּـبودنـҐ را تمریـסּکـסּ [!!] * مـסּ یکــ | בפ֗ــتــرم | از جنــســــــــ مهربانــے پـر از زیبایــــــے لبریـــــز از פ֗ــوشـפــــالے * مـסּ یکــ | בפ֗ــتــرم | بــــﮧ בפ֗ــتـــر بوבنــــــم | میبــالـــــم | بعضیا هم چیز خاصـــی نیستَـלּ الڪــی بہ خودشوלּ جو دادלּ نــבارpَ פالِ פֿـنـבیـבَטּ فَهـــ0ـیـכَp کــِ بــاפֿــتــ בارِه جـَنــگـیـבَטּ 0ــیـב9نـp בارَp فــآزِ بــَב 0ـیـבَp 9لــے פֿـُبـــ یــه سِــرے چــیزُ تـــازِه فــَـهـ0ـیـכَp... +++בر ایـטּ ـهیاـهو شلـوـغ یـاבﭞ لحظـﮧ ـاـے مرـآ +گـمـ+ نـمےڪـنـב... و بـﮧ ـهر جـآ مــےرومــ پیش تر ـاَز +مــטּ+ ـآنجـاسـﭞ..+++ اِضـآفهِ هآرواَز زِندِگيتـــــ حـَذفــــ کُنـــ اَز smsگرِفتهـ تــآ آدَمِشـــ ـ ـ !! . خدایــا میشه سرمو بذارم رو پاهات چشامو میبندم ... تــو دستتو بکـشی رو موهـام من آروم بخــوابم ... فقــط یه چیز بگــم تا خوابم نبرده ... خیلی خستــه ام ... بیـدارم نکن .. . از آدم هــآ بگــذر ! دلـَـت را گنده تــَر کن نـ ـآراحتِ این نبـ ـاش که چـ ـرا جاده ی رفاقــَـت با تـ ـو همیشه یکــ طرفه استــ . . . مهــم نیست اگر همیشه یک طرفــه ای شــآد باش کــه چیزی کم نگذاشتـه ای و بدهکــارِ خودت ، رفاقـت و خدایتــ نیستی . . بـودَن و مانـدَن... حـوصـِـــله ميخــواهــَــد... و مـَــن ايــن روزهــآ ، چقــَـــدر بـــي حـوصـِــله اَم... مـُـدتیسـت تَعطیل اسـت ؛ مِـثلِ جـُمـعه تَمـامِ حـوصـلۀ مــَـن ! شـــورنـــد ؛ " اشـــــک " هـــایــــم آخــــر کــــارِ خـــودشـــان را کـــردنــــد ایــــن دلـــشـــوره هــا ... !! بــا "بــغــــض" هــایــم دفـــن مــی شــوم ؛ ســال هــا بــعــــد . . . زمــیــــن بــی هــیــــچ بـــارانــــی خــیـــس خـواهــد شــد ... !! گاهـــی میبینـــی دور و بـــرت هیچکــــس نیـــست هیـــچکـــس ... شـایــد شــونــه هــای دشمنـــت بهتـــریــن پنــاهـــت بـــاشـــه ... ! مــانند هــیزم های مــصنوعی شــومینه می ســـــــــوزم و پــایان نــدارم درد یــعنی این…! مـن اگـر عـاشـقانه مـی نـویسم نـه عـاشـقـم ، نـه مـعشوقِ کـسی ! فـقـط مـی نـویسم تـا عـشق یـاد قـلبم بـمانـد ... در ایــن ژرفـای دل کنـدن هـا و عـادت هـا و هــوس ها فقـط تمـرین آدم بـودن میکنم ! هـمیــن ... من به تنهایی یک لشگر شکست خورده ام غُصّه از اونجآيي شروع شـد که ديگه با قِصّـه خوآبمـون نبرد ... آدمها عاشق ما نمیشوند ، آدمها جذب ما میشوند. در لحظهای حساس حرفهایی را میزنیم که شخصی نیاز به شنیدنش داشته. در یک لحظه ی حساس طوری رفتار میکنیم که شخص احساس میکند تمام عمر در انتظار کسی مثل ما بوده در یک لحظه ی حساس حضور ما ، وجودِ شخص را طوری کامل میکند که فکر میکند حسی که دارد نامی جز عشق ندارد. آدمها فکر میکنند که عاشق شده اند. آدمها فکر میکنند بدون وجود ما حتی یک روز دوام نمیآورند. آدمها فکر میکنند مکمل خود را یافته اند. ... آدمها زیاد فکر میکنند آدمها در واقع مجذوب ما میشوند و پس از مدتی که جذابیت ما برایشان عادی شد ، متوجه میشوند که چقدر جایِ عشق در زندگیشان خالیست ... میفهمند در جستجوی عشقهای واقعی باید ما را ترک کنند تمامِ حرفِ من اینست که کاش آدمها یاد بگیرند که " عشق پدیدهای حس کردنی است نه فکر کردنی " و کاش بفهمند که بعد از رفتنشان ، عشقی را که فکر میکرده اند دارند چه میکند با کسانی که حس میکرده اند این عشق واقعی ست.. برایت خواهم نوشت: ازابهام لحظه ها ازتردید ازحجم مرگ آورنبودنت ازکسانی که ردمیشوند وبوی تورامیدهند برایت خواهم نوشت: ازحدیث تلخ بغض هاتاابد ازقناعت به یک خاطره یک یاد ازصبوری من وجای خالی تو کسی چه می فهمد حیاطِ ما گل هایش به سوی انقراض می روید! تکانی بخور! دوباره بوی یاسمن بفروش در شهر ... یک عالمه اتفاق دوره ام کرده اند !!! نه می افتند .. نه می روند.. فقط می رقصند خنده سیاهچاله ایست روی صورتکم که هزار سال نوری از من فاصله گرفته است لطفا با گریه وارد شوید ! روی این سیاره حیات وجود ندارد چه کار به حرف مردم دارم زندگی من همین است شب که می شود سیگاری روشن می کنم عاشقانه ای می نویسم خیره می شوم به عکست و با خودم فکر می کنم مگر می شود تو را دوست نداشت نه نمیشود RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 11-08-2014 یـهـ دل پُر .. ×
یـهـ شیـشه الکـل .. × یـه مشـت ترامـادول .. × خـدافـظ در کُل .. دآشتَم [اَشـڪ] میریختَم و بهِش میگُفتَم : [نَرو] تُورو خُدآ .. تَنهآم نَذآر مَن بـﮧ [غِیر] اَز تُو دیگِـﮧ [کسـی] رو... نَدآرم بـﮧ خُدآ خِیلی [دُوست دآرَم] بآ.. اَنگشتآش [اَشـڪَمُـو] پآڪ ڪرد گُفت [بخُدآ] مَنـم ... .[دوسش دآرَم]. اینجـــآ مادربزرگـــآ دیگه قصٌــه نمیگن :| آخـــه بچه ها دیگه ته قصه رسیـــدن :| این زندگـی گف دو چیزو یاد بگـیر ↓ امیـد بده به جاش بـ**خ پس بگیر . RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Dead Silence - 11-08-2014 کاش عکسات تکراری نبودن .. ولی متنهات عالی بودن (: مرسی ×! ^__^ RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - ×Hαρρу Gιяℓ× - 11-08-2014 ممنون... RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - aCrimoniouSs - 11-08-2014 اسپمـــــا پاک شدن.. این یکی خیلی بهتر بود مهشید.. RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 12-08-2014 درناکجا آباد ها به دنبال آب حیات میگردی نگرد... خضر نوشید وتمام شد در پی علمی که چندین سال بیشتر عمرت دهد نباش ... آنچه شامل حال گیاه شد یک لطف بود دیگر کسی عمر جادوان نخواهد یافت و یا همچون انبیا صد ها سال نخواهد زیست گیرم تو استثنا شدی برگزیده ... یا خود خضر گیرم مرگ شامل حالت نشد و تا قیامت زنده ماندی جانم اما فراموش نکن دنیا هم دار مکافات است حال رفتن و ماندت با خودت... هیچ وقتــــــــــ ڪـارۍ نکن که غرور ڪسی جریحه دار بشه نگاهے نکن که دلے رو غمگین کنهـ و به یاد داشته باش دنیا به شدت ناپایداره شاید برنده ی فردا بازنده ی دیروز باشه پس نه مغرور شو نه نا امید هرچیزے یه عمری داره به جز الله ♡ خدا ، وقتے دلمـ مۍ شکند .. وقتے از ترس ، خفه خون میگیرم ، دلم هوس گناه مۍ کند ! مۍ خواهم اشتباه کنم و بعد دوباره به چشمانت نگاه کنم و ببینمـ مثل گذشته عاشقے ! RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Ƥαяℓσนʂ ϱiяℓ - 30-03-2015 مرخصی ندارد
...
حتی وقت استراحت ندارد
..
حقوق و مزایا ندارد
..
بیمه ندارد
..
ترفیع و پست و مقام ندارد
..
استعفا یا اخراج شدن ندارد
..
بازنشستگی و از کار افتادگی هم ندارد
..
با این حال دوست داشتنی ترین شغل دنیاست
..
، عاشق تو بودن..
“تـــــــــــو” تنها یکیست آن هم تویی
..
من دیگران را “شما” خطاب می کنم !
.
بغضهایم را
به ابرها می دهم
و قلبم را
از نام تو پر می کنم
باران که ببارد
آواز قلبم شنیدنی است..
آهاے همیشگے ترینم!
تمام فعل هاے ماضے ام را ببر..
چہ در گذر باشے
چہ نباشے
براے من استمــــــــــــــــــــــــــــــــــــرارے
خواهے بود..
من هر لحظه تو را صرف مے کنم
RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - Misha 1 - 30-03-2015 ممنون RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - D㉫し. $ħ㉫ĸA$†㉫ħ - 30-07-2016 متنهات عالی بودن و همچنین عکسا RE: [ ✘ خـــاصٌم✘ ] چوסּ خــودم خواستـــــم !! - رامین 1993 - 30-07-2016 دم شما گرم |