انجمن های تخصصی  فلش خور
دمی شیرازی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دمی شیرازی (/showthread.php?tid=155592)



دمی شیرازی - ✘v!☻lent girl✘ - 09-08-2014

مواد لازم

• 4 پیمانه برنج
• 250 گرم گوشت بی استخوان
• 1 پیمانه عدس
• 250 گرم کلم*پیچ
• 250 گرم سبزی (تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله)
• روغن مایع
• 1 عدد پیاز
• نمک و زرد چوبه
• 3 قاشق غذاخوری کره

طرز تهیه

1. برنج را از دو ساعت قبل با نمک و آب خیس کنید.

2. گوشت را درشت خرد کنید. آنها را داخل قابلمه همراه پیاز تفت دهید. کمی زرد چوبه اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید بپزد.

3. عدس را جداگانه بپزید. سپس آن را داخل گوشت پخته شده بریزید.

4. در یک تابه متوسط، کلم و سبزی خرد شده را با یکدیگر تفت دهید. سپس آنها را به مخلوط گوشت و عدس اضافه کنید.

5. در این مرحله باید برنج را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس مخلوط برنج را دم کنید.