![]() |
دمی شیرازی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دمی شیرازی (/showthread.php?tid=155592) |
دمی شیرازی - ✘v!☻lent girl✘ - 09-08-2014 مواد لازم • 4 پیمانه برنج • 250 گرم گوشت بی استخوان • 1 پیمانه عدس • 250 گرم کلم*پیچ • 250 گرم سبزی (تره،جعفری،گشنیز،کمی شنبلیله) • روغن مایع • 1 عدد پیاز • نمک و زرد چوبه • 3 قاشق غذاخوری کره طرز تهیه 1. برنج را از دو ساعت قبل با نمک و آب خیس کنید. 2. گوشت را درشت خرد کنید. آنها را داخل قابلمه همراه پیاز تفت دهید. کمی زرد چوبه اضافه کنید و با مقداری آب بگذارید بپزد. 3. عدس را جداگانه بپزید. سپس آن را داخل گوشت پخته شده بریزید. 4. در یک تابه متوسط، کلم و سبزی خرد شده را با یکدیگر تفت دهید. سپس آنها را به مخلوط گوشت و عدس اضافه کنید. 5. در این مرحله باید برنج را به مخلوط گوشت اضافه کنید و اجازه دهید تا آب گوشت کشیده شود. سپس مخلوط برنج را دم کنید. |