انجمن های تخصصی  فلش خور
"با خواص درماني گشنيز اشنا شويد " - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: "با خواص درماني گشنيز اشنا شويد " (/showthread.php?tid=155280)



"با خواص درماني گشنيز اشنا شويد " - eɴιɢмαтιc - 09-08-2014

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
با خواص درمانی گشنیز آشنا شوید

[rtl]گشنیز گیاهی است با طعم معطر و شیرین که خواص درمانی مفیدی دارد و به همین خاطر مصرف چند برگ از آن به همراه وعده‌های غذایی روزانه توصیه می‌شود. گشنیز گیاهی است علفی و یک ساله به رنگ سبز که ارتفاع آن تا 80 سانتیمتر نیز می‌رسد. برگ‌های آن به دو شکل ظاهر می‌شوند. آنهایی که در قاعده ساقه وجود دارند به شکل دندانه‌دار هستند و برگ‌های دیگر در طول ساقه می‌رویند، باریک و نخی می‌شوند.
در مورد خواص درمانی این گیاه خوراکی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:
- قند خون را کاهش می‌دهد.
- به هضم غذا کمک و از آشوب معده و دل به هم خوردگی جلوگیری می‌کند.
- گشنیز به دلیل دارا بودن خاصیت ضدالتهابی، علائم التهاب مفاصل را نیز کاهش می‌دهد. بیماران مبتلا به دردهای التهاب مفاصل می‌توانند دانه گشنیز را در آب بجوشانند و آن را بنوشند.
- از عفونت مجاری ادراری جلوگیری می‌کند.
- این گیاه از حالت تهوع و گاز معده می‌کاهد.
- مصرف گشنیز در کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب موثر است.
- گشنیز منبع غنی از فیبر خوراکی، آهن و منیزیم است.
- زنانی که از خونریزی شدید در دوران عادت ماهانه رنج می‌برند می‌توانند مقداری دانه گشنیز و آب را جوشانده و به همراه شکر پیش از سرد شدن آن را مصرف کنند.[/rtl]