انجمن های تخصصی  فلش خور
لامب دوپیازاء یه خوراک اصیل هندی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: لامب دوپیازاء یه خوراک اصیل هندی (/showthread.php?tid=153812)



لامب دوپیازاء یه خوراک اصیل هندی - سیندرلاخانم - 07-08-2014

لامب دوپیازاء یه خوراک اصیل هندی 1
غذاهای خوش طعم و تند هندی مورد علاقه بسیاری از ما هستند، هر چند اکثر ما بدلایل زیاری در منزل آنها را درست نمی نماییم و ترجیح می د هیم در رستورانهای هندی مانند چینگاری و تاج محل آنها را امتحان نماییم، اما درست کردن این خورشتهای بسیار خوش طعم کار ساده ایست. برای شروع میتوانید از دستور ذیل برای درست کردن یک سورپریز اساسی به اهل خانه شروع نمایید. بیاد داشته باشید که میزان ادویه و فلفل را میتوانید به میزان دلخواه خود و افراد خانواده کم نمایید.
مواد مورد نیاز:
گوشت گوسفند خرد شده:1/5 کیلو
پیاز درشت:  عدد
سیر له شده:6 حبه متوسط
زرد چوبه:1 قاشق چایخوری
ماست:1 پیمانه
گشنیز خرد شده:3 بسته
پودر تند:2 قاشق سوپخوری
هل:2 قاشق سوپخوری
زنجفیل:2 قاشق رنده شده
زیره:1 قاشق سوپخوری آسیاب شده
گوجه فرنگی: نیم کیلو
ادویه گرام ماسالا:2 قاشق چایخوری
نعنای خرد شده:یک بسته
کره: 100 گرم
میخک: 4 عدد
طرز تهیه:
2-1عدد از پیازها را ریز خرد نمایید و در کمی کره تفت دهید تا به رنگ طلائی در آیند.آنگاه پیازها را از تابه در آورید و جداگانه نگهدارید سپس باقیمانده آنرا نیز خرد کرده تفت نمایید، سپس زنجفیل و سیر را نیز اضافه نماییدوادویه جات و پودرها را نیز به مخلوط اکنون تفت داده شده اضافه نمایید تاعطرآن بلند شود.
2-گوشت خرد شده را به این مخلوط اضافه نمایید و خوب با مواد به هم زنید کم کم ماست را به آن اضافه نمایید و خوب بهم بزنید آنگاه گوجه فرنگی خرد شده پوست کنده شده را به مخلوط اضافه نمایید و در قابلمه را بگذارید تا روی شعله کم بمدت یک ساعت بپزد.
3-حال در قابلمه را بردارید و خوراک را نیم ساعت دیگر در حالیکه پیاز سرخ کرده اول را به آن اضافه نموده اید بپزید. اکنون باید سبزی معطروادویه گرام ماسالا را به مخلوط اضافه نمایید و از روی حرارت بردارید. خورشت شما آماده سرو است.