![]() |
کوکو سیب زمینی شکم پر - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکو سیب زمینی شکم پر (/showthread.php?tid=153646) |
کوکو سیب زمینی شکم پر - ◄Iяαи► - 07-08-2014 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() کوکو سیب زمینی شکم پر
پیاز رو خورد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید و سرخش کنید،زردچوبه رو بهش اضافه کنید و تفتشون بدید. مواد لازم : سیب زمینی آبپز : 600 گرم تخم مرغ : 1 عدد نمک،فلفل،زردچوبه : به میزان لازم مواد لازم برای داخل کتلت : گوشت چرخ کرده : 150 گرم جعفری خورد شده : چند شاخه پیاز : 1 عدد رب : 1 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،ادویه ی گوشت : به میزان لازم طرز تهیه : سیب زمینی ها رو بشورید و داخل قابلمه ای آب بریزید و بذارید تا آبپز بشه. پیاز رو خورد کنید و داخل ماهیتابه روغن بریزید و سرخش کنید،زردچوبه رو بهش اضافه کنید و تفتشون بدید. گوشت چرخ کرده رو به پیاز اضافه کنید و تفت بدید،ادویه ی گوشت و فلفل رو بهش اضافه کنید.جعفری خورد شده رو هم بهش اضافه کنید و کمی تفتش بدید. رب رو با مقداری آبجوش رقیق کنید و به مایع گوشت اضافه کنید،صبر کنید تا آب گوشت بخار بشه و بعد یه تفت کوچولوی دیگه بدید. مواد رو بذارید کنار تا خنک بشه و روغن اضافش بره. صبر کنید سیب زمینی ها خنک بشن و بعد اونها رو پوست کنده و رنده کنید،تخم مرغ و نمک و فلفل رو بهش اضافه کنید و با دست ورز بدید.حالت خمیری پیدا میکنه. حالا از سیب زمینی ها بردارید و کف دستتون پهن کنید،مقداری از مخلوط گوشت روش بذارید،دوباره از سیب زمینی ها بردارید و کف دست پهنش کنید و روی مخلوط گوشتتون بذارید. کتلت رو به هر شکلی که دوست دارید توی دستتون شکلش بدید، فشارش بدید تا بهم بچسبه،ولی مواظب باشید مواد میانیش بیرون نزنه ،(حالا اگه دوست دارید میتونید تو پودر سوخاری و یا نون آرد شده بغلتونید، من این کارو نکردم) و بعد توی روغن سرخش کنید. هر بار که سیب زمینی رو توی دستتون پهن میکنید دستتون رو تمیز کنید تا مواد به دستتون نچسبه |