استیک شتر مرغ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استیک شتر مرغ (/showthread.php?tid=153540) |
استیک شتر مرغ - امیررضا* - 07-08-2014 مواد لازم : گوشت ران شترمرغ یا فیله ورقهشده=150 گرم فلفل سیاه= نصف قاشق چایخوری پودر سیر= 1/3 قاشق چایخوری پودر زنجبیل= نصف پیمانه جعفری خردشده=نصف پیمانه سیر=دو حبه روغنزیتون= سه قاشق غذاخوری نمک= به میزان لازم طرز تهیه : گوشت را ورقه کرده و ما بین دو کیسه فریزر با بیفتککوب میکوبیم تا نازک شود. سیر را کوبیده و یا ریز کرده به همراه جعفری خردشده، پودرزنجبیل، فلفل سیاه، پودر سیر و روغنزیتون خوب مخلوط میکنیم. مخلوط را در ظرف مسطحی ریخته و گوشت ورقهشده را در این سس میخوابانیم به طوری که هر دو طرف گوشت آغشته به سس است روی گوشت را با سلفون میپوشانیم و به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال نگهداری میکنیم. نمک را به هر دو طرف گوشت میپاشیم. تابه چدنی را کمی چرب کرده و با حرارت زیاد استیک را سرخ میکنیم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.sarashpaz.ir/ |