انجمن های تخصصی  فلش خور
خوراک جوجه‌ی شیری - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: خوراک جوجه‌ی شیری (/showthread.php?tid=153501)



خوراک جوجه‌ی شیری - امیررضا* - 07-08-2014

مواد لازم:
مرغ                                           یک و نیم کیلوگرم
نمک و پودر فلفل                        مقداری
کره                                           150 گرم
روغن زیتون                                به مقدار لازم
چوب دارچین                              نصف عدد
سبزی‌ معطر مثل مریم گلی      یک و نیم قاشق غذاخوری
پوست رنده شده لیمو                2 عدد لیمو
سیر                                        10 حبه
شیر                                        600 میلی لیتر
 
روش تهیه:

* دمای فر را روی 190 درجه سانتی‌گراد تنظیم نمایید. 
* دور تا دور مرغ را با ادویه های دلخواه خود چاشنی بزنید و در کره و مقدار کمی روغن زیتون سرخ نمایید.
* تمام قسمت‌های مرغ می‌بایست به یک اندازه سرخ و طلایی رنگ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید. مرغ را به بشقاب دیگری منتقل نمایید. روغن باقیمانده در ماهیتابه را دور بریزید. این کار سبب می‌شود مایع کارامل مانند چسبناکی کف ماهیتابه باقی بماند که طعم مطبوعی دارد.
* مرغ را همراه با سایر مواد به ماهیتابه برگردانید و به مدت یک ساعت و نیم داخل فر که آن را از پیش گرم نموده‌اید، قرار دهید. هر چند وقت یک بار، مرغ را بچرخانید تا کاملاً به محتویات داخل ظرف آغشته شود. ترکیب شیر و تکه های پوست لیمو، طعم دلپذیری پدید می‌آورد.
* برای سرو این غذا، استخوان‌ها را جدا نمایید و تکه‌های مرغ را در ظرف مورد نظرتان بچینید و سپس سس طبخ شده همراه مرغ را نیز روی آن بریزید. می‌توانید این غذا را همراه با سبزیجات و مقداری پوره سیب زمینی نیز سرو نمایید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.sarashpaz.ir/


RE: خوراک جوجه‌ی شیری - m@hs@ b - 07-08-2014

فکر کنم خوب میشه