خوراک کوپاتلوپا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: خوراک کوپاتلوپا (/showthread.php?tid=153491) |
خوراک کوپاتلوپا - امیررضا* - 07-08-2014 مواد لازم: سینه مرغ=2عدد آرد=1/4پیمانه کره=300گرم عصاره گوجه فرنگی=2پیمانه اسفناج خوردشده=3پیمانه پنیرپیتزارنده شده=2پیمانه نمک،فلفل،زردچوبه=کمی زعفران آب کرده=1قاشق غذاخوری طرز تهيه : سینه مرغ را پس از جدا کردن از استخوان می کوبیم تا قطر آن کم شود.کمی ادویه روش می پاشیم وبعدبه کمک قلمو زعفرون آب کرده را رو تموم سطح مرغ می مالیم.و بعد سینه مرغ رو تو آرد میغلتونیم. کره رو گرم کرده و سینه مرغ را در آن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم عصاره گوجه را در تابه بریزد و بعد از جوش آمدن سینه سرخ شده را به آن اضافه کنید. و اسفناج خورد شده را روی آن بریزید.بعد از اینکه اسفناج نرم شد پنیر پیتزا را اضافه کنید و در تابه را بگذارید تا پنیر با حرارت ملایم ذوب شود. دستور اين غذاي خوشمزه توسط كاربر خوب سايت با نام ساناز ارسال شده كه از ايشان كمال تشكر را داريم. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. http://www.sarashpaz.ir/ |