تغذیه مناسب از زبان ستاره سریال «خون آشام» - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: تغذیه مناسب از زبان ستاره سریال «خون آشام» (/showthread.php?tid=153187) |
تغذیه مناسب از زبان ستاره سریال «خون آشام» - ɱɪɾʌʛє - 07-08-2014 باشگاه ، خانه دوم من است ایان در مصاحبه تازه خود با مجله «هلث من» اقرار کرد: من یک باشگاهروی حرفهای هستم و بیشتر ساعتهای بیکاریام را در روز مشغول ورزش زیرنظر مربی شخصیام در باشگاه هستم. تمرینات کششی فشار، پرس سینه، اسکات چرخشی، پا و اسکات از بغل تمرینات همیشگی من هستند. اسکات، حرکتی ساده و کلاسیک است که همیشه باید جزئی از تمرین هر ورزشکاری باشد زیرا قدرت و عملکرد عضلات پا را برای دویدن بهتر، بالا میبرد. اسکات همچنین عضلات چهارسر ران، جلوی ران و عضلات اصلی برای خم شدن زانو را فعال میکند که تمام این عضلات هنگام دویدن شما را به جلو میرانند. این ورزشها دشوار است و تمام انرژی شما را در همان دفعات اولیه میگیرد اما انجام این تمرینات به طور منظم کمک کرد تا وضعیت جسمی من در وضعیت سلامت کنونی خود قرار بگیرد، ورزشهایی که دلیل انجام دادنشان از بین بردن هرگونه چربی اضافه و کمک به روحیه و شادابی من در طول هفته است نه صرفا برای درشت کردن ماهیچهها و گذران وقت. در مجموع ایان اعتیاد عجیبی به انجام انواع و اقسام ورزشها بهخصوص در ایام فراغت و تعطیلات دارد؛ از فوتبال و اسبسواری گرفته تا بیسبال و دوچرخهسواری و تیراندازی. برنامه فشرده تمرینها و ورزشهایی که ایان انجام میدهد او را در 365 روز سال ورزشکار و فعال و در نتیجه سالم و خوشاندام نگه میدارد. از رژیم غذایی قهرمانان کپی نکنید من از همان دوران کودکی با برنامه غذایی دقیق، سالم و مغذی رشد کردم. مادرم من را با طب شرقی و غذاهای ارگانیک و سالم بزرگ کرد و خودش غذای مرا در کودکی درست میکرد تا جایی که به من ساخت داروهای گیاهی وغذاهای سالم را هم آموزش داده است. من هیچوقت شکر، نان سفید یا هر محصولی که با آرد سفید درست شده باشد را نخوردهام. زندگیام سرشار از سبوس و نوشیدنیهای شیرین معطر گیاهی بوده و هر سال در جشن تولدم کیک شکلاتی میخوردم. در هفته سه روز ماهی میخورم تا جایی که با وجود تغییر ذائقهام و عادت به خوردن این سبک غذاها نمیتوانم فستفود بخورم. حتی تا 10 سال مک دونالد هم نخوردم. وعده غذایی من باید فاکتورهای سالم و انرژیبخش را در خود داشته باشد. این وعدهها بنا بر برنامه ورزشی من تغییر میکند و کم یا زیاد میشود. اما باید به این نکته دقت کنید که هر کس با توجه به ویژگیهای جسمی خود باید نکات تغذیهای را رعایت و دنبال کند. کپی کردن از برنامه غذایی قهرمانان مدل ها و هنرمندان محبوبتان هیچ کمکی به رژیم و رسیدن به اندام دلخواهتان نمیکند چون ساختار، توان، درصد سوختوساز بدن هر کس متفاوت است بنابراین اگر میخواهید جسمی سالم و خوشظاهر داشته باشید ابتدا باید طبیعت و ساختار آن را به خوبی بشناسید سپس براساس آن نقشه رژیم و برنامه غذایی مناسبی را برای خود بکشید. اگر در طول روز وعدههای کوچک با تناوب بیشتر بخورید، وضعیت تناسباندامتان در شرایط بهتری قرار میگیرد. خوردن غذاهای کمحجم هر چند ساعت یکبار سوختوساز بدن شما را حفظ کرده و کمک میکند زودتر وزن کم کنید. خوردن وعدههای کوچک غذایی همچنین کمتر احتمال دارد شما را به سمت مصرف میانوعدههای ناسالم در طول روز ببرد. اولا من مخالف صددرصد خوردن هر نوع تنقلات بیفایده از انواع چیپس و شکلاتهای شیرین هستم، ثانیا نوشیدن آبمیوهها از میوههای تازه را به تمام نوشیدنیهای مضر الکلی که تاثیر مخربی روی عملکرد مغز و پوکی استخوان دارد، ترجیح میدهم؛ نوشیدنیهایی که از کودکی مصرف آنها در خانه ما هیج جایی نداشتند. سلامت روحم را فراموش نميكنم ایان همچنین عاشق یوگاست و در خانه و محوطههای باز به ویژه زمانی که در تعطیلات و کنار خانواده است یوگا را به هر تفریح دیگری ترجیح میدهد و معتقد است تنها فعالیتی که او را شاداب و با روحیه میکند یوگاست. ایان میگوید: اگر به سلامت بدن خود فکر میکنید باید حرکات کششی ذهن و جسم را در برنامهتان قرار دهید. حرکات کششی ذهن و جسم مجموعهای کامل از پکیج سلامت ازجمله توانایی در کاهش فشارخون، افزایش جریان خون و تقویت سیستم ایمنی بدن را به همراه دارد، به همین دلیل من هفتهای سه تا چهار بار حدود ۴۰ دقیقه حرکات هوازی و سپس دویدن را انجام میدهم. من در همین چند جمله میتوانم بگویم که چطور سالم زندگی کنید: - ورزش کنید. - چربی غذایتان را کم کنید. - میوهها را در برنامه غذایی روزانه خود وارد کنید. خوردن سیب تا ۵۰ درصد خطر ابتلا به سرطانها را کم میکند. - غذاهایی از قبیل بروکلی، اسفناج و آب پرتقال مصرف کنید که موجب کاهش چربی و استرس مواد سمی ناشی از آن میشود. رابطه تغذیه غلط و ابتلا بیماریها واقعیت جالب دیگری که در برنامه ورزشی روزانه ایان قرار دارد، نوشیدن چای سبز برای افزایش بازدهی و ریکاوری لابهلای جلسات ورزشی اوست چراکه به عقیده خودش نوشیدن آن به تمرکز در انجام درست تمرینات روزانه بسیار کمک میکند. میدانید چرا چای سبز؟ چون سرشار از آنتیاکسیدان است، آب بدن را تامین میکند و به دلیل خواصی که دارد باعث سوزاندن چربیهای اضافی در بدن میشود. این چای سرعت سوختوساز بدنتان را افزایش داده و به این ترتیب موجب کاهش وزنتان میشود. اما این نسخه من در نوشیدن چای سبز قابل تعمیم نیست چون نوشیدن بدون آگاهی و زیاد از حد آن هم مشکلاتی مانند سردرد، تهوع، اسهال را به دنبال دارد. در کل معتقدم بدن ما برای انجام فعالیتهای خود، احتیاج به مواد مغذی دارد. این مواد مغذی برای مقابله با سرطان، بیماریهای قلبی، فشارخون، سکته، دیابت و ضعف استخوانها کارهای مفیدی را انجام میدهد. بیشتر از ۳۰ درصد سرطانها به علت تغذیه نادرست به وجود میآید. رژیمی که شامل مقدار کافی میوهها، سبزیجات و غلات است، میتواند بسیاری از بیماریها را نابود کند. به طور کلی ۳۵ نوع از ۱۰۰ نوع سرطانها به وسیله تغذیه صحیح درمان میشود. خواب کافی و ورزش مداوم ایان از ۱۳ سالگی با مادرش در یک مزرعه زندگی کرد. در 16سالگی به تشویق مادرش به عنوان مدل، وارد دنیای مد و لباس شد و در شوهای لباس کلوین کلاین، دولچه و گابانا، ورساچی در نیویورک، پاریس، لندن، ونیز و آمریکای جنوبی ظاهر شد. ایان بعد از مدتها وقتی از راز خوشاندامی و سلامت جسمی و ظاهری خود سخن گفت به اولین چیزهایی که اشاره کرد خواب کافی و ورزش مداوم و نوشیدن آب در طول روز بود، به طوری که به دقت ساعت خواب و تعداد لیوان آبی که در طول روز مینوشد را اندازهگیری میکند. |