انجمن های تخصصی  فلش خور
کیک میوه ای کلاسیک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کیک میوه ای کلاسیک (/showthread.php?tid=152785)



کیک میوه ای کلاسیک - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

کیک میوه ای کلاسیک 1
زمان آماده کردن : 20 دقیقه [b]مواد لازم[/b]

  1. مواد لازم

    مقدار


    1

    سفیده*ی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    * مرغ


    1 عدد


    2

    شکر

    50گرم


    3

    انگور سیاه

    یک دسته*ی کوچک


    4

    برگ بو

    مقدار کافی


    5

    کیک میوه* گرد

    20 سانتی*متری


    6

    نارنگی

    1 تا 2 عدد


    7

    انجیر تازه رسیده

    1 تا 2 عدد


    8

    کامکوات

    چند عدد


    9

    فیسالیس*********

    چند عدد


    10

    روبان قرمز یا طلایی

    65 سانتی






[b]مواد لازم برای خامه*ی روی کیک[/b]

  1. مواد لازم

    مقدار


    1

    سفیده*ی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
    * مرغ


    2 عدد


    2

    شکر قنادی

    175 گرم






[b]طرز تهیه[/b]

به آرامی سفیده*ی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ را در یک کاسه*ی کم عمق زده و شکر را روی یک سینی یا صفحه*ی پخت بپاشید. انگور و برگ*های بو را داخل سفیده*ی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ فرو برده یا از قلمو استفاده نمایید. اضافی آن را تکان داده و با شکر بپوشانید. برای حداقل 10 دقیقه کنار بگذارید تا خشک شود، زمان ایده آل 30 دقیقه است.
زمانی که برای تزیین کیک آماده بودید خامه*ی روی آن را درست کنید. یک کاسه*ی بزرگ را روی یک قابلمه آب در حال جوش بگذارید. اطمینان پیدا کنید که ته کاسه با آب برخوردی نداشته باشد. سفیده*های تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ و شکر را داخل کاسه ریخته و برای 5 تا 7 دقیقه هم بزنید تا زمانی که یک خامه*ی غلیظ و شفاف ایجاد شود. زمانی که در حال هم زدن هستید هر چند دقیقه با استفاده از کاردک دور کاسه را تمیز کنید. خامه را روی کیک ریخته و با یک چاقوی لبه تخت، آن را روی کیک پهن کنید.
نارنگی، انجیر، و کامکوات ها را نصف کرده و سپس به همراه فیسالیس روی سطح کیک خامه*ای قرار دهید. یک روبان دور پایه*ی کیک بسته و تا زمان رسیدن مهمان*ها کیک را در جایی خنک (اما نه در فریزر) قرار دهید.