کوکو ماهی دودی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکو ماهی دودی (/showthread.php?tid=152760) |
کوکو ماهی دودی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014 *ماهی دودی فیله شده یک پیمانه *تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ چهار یا پنج عدد *آب زعفران یک قاشق غذاخوری *پودر سیر یک قاشق چایخوری *نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم *روغن به میزان لازم طرز تهیه: ابتدا ماهی دودی را با شعله*پخش*کن روی حرارت قرار می*دهیم تا تمام اطراف آن (مانند بادنجان کبابی)، کباب شود. سپس پوست ماهی را کاملا گرفته و گوشت آن را از استخوان جدا می*کنیم. تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ*ها را در ظرفی شکسته نمک، فلفل و زردچوبه را به همراه آب زعفران و پودر سیر به آن افزوده و کاملا هم می*زنیم. فیله ماهی دودی را نیز به این مواد اضافه کرده و کاملا هم می*زنیم تا مواد یکدست شود. در تابه کمی روغن می*ریزیم و روی حرارت قرار می*دهیم تا کمی داغ شود. سپس مایه کوکو را در تابه ریخته و در تابه را می*بندیم تا کوکو سرخ شود وقتی یک طرف آن طلایی شد کوکو را برمی*گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود سپس به دلخواه تزیین می*کنیم. |