انجمن های تخصصی  فلش خور
کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی (/showthread.php?tid=152755)



کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

مواد اولیه :
*بادنجان متوسط پنج عدد

*تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ چهار عدد
*پودر زیره، تخم گشنیز و نعنا خشک از هر کدام یک قاشق مرباخوری
*سیر دو حبه
*آرد سیب*زمینی دو قاشق سوپخوری
*روغن برای سرخ کردن و نمک وفلفل و زعفران به میزان لازم

طرزتهیه:
بادنجان*ها را کبابی می*کنیم و کنار می*گذاریم تا کمی خنک شود. سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آن را جدا می*کنیم. قدری نمک روی آنها می*ریزیم و داخل سبد می**گذاریم تا زردآب آنها گرفته شود. سپس آن را ساطوری می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
سیر را له و ادویه*ها را به آن اضافه می*کنیم. آرد سیب*زمینی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
* مرغ و زعفران دم کرده را به مخلوط افزوده سپس بادنجان*های ساطوری شده را به مواد اضافه می*کنیم و مواد را خوب هم می*زنیم تا کاملا مخلوط شونددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
تابه را گرم کرده روغن را درون آن ریخته و مواد را داخل تابه می*ریزیم و در آن را می*گذاریم. صبر می*کنیم یک طرف کوکو سرخ شود سپس برش می*زنیم و کوکو را برمی*گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود.