![]() |
کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی (/showthread.php?tid=152755) |
کوکوی بادنجان با آرد سیب زمینی - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014 مواد اولیه : *بادنجان متوسط پنج عدد *تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ چهار عدد *پودر زیره، تخم گشنیز و نعنا خشک از هر کدام یک قاشق مرباخوری *سیر دو حبه *آرد سیب*زمینی دو قاشق سوپخوری *روغن برای سرخ کردن و نمک وفلفل و زعفران به میزان لازم طرزتهیه: بادنجان*ها را کبابی می*کنیم و کنار می*گذاریم تا کمی خنک شود. سپس زیر آب سرد گرفته و پوست آن را جدا می*کنیم. قدری نمک روی آنها می*ریزیم و داخل سبد می**گذاریم تا زردآب آنها گرفته شود. سپس آن را ساطوری می*کنیمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . سیر را له و ادویه*ها را به آن اضافه می*کنیم. آرد سیب*زمینی تخمدیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. * مرغ و زعفران دم کرده را به مخلوط افزوده سپس بادنجان*های ساطوری شده را به مواد اضافه می*کنیم و مواد را خوب هم می*زنیم تا کاملا مخلوط شونددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. . تابه را گرم کرده روغن را درون آن ریخته و مواد را داخل تابه می*ریزیم و در آن را می*گذاریم. صبر می*کنیم یک طرف کوکو سرخ شود سپس برش می*زنیم و کوکو را برمی*گردانیم تا طرف دیگرش نیز سرخ شود. |