انجمن های تخصصی  فلش خور
گول بوروک (نوعي بوروک با گوشت) - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: گول بوروک (نوعي بوروک با گوشت) (/showthread.php?tid=152732)



گول بوروک (نوعي بوروک با گوشت) - ✘v!☻lent girl✘ - 06-08-2014

مواد لازم برای تهیه خمیر بوروک
آرد گندم (مخصوص کيک ) 5/2 ليوان
ماست 2/1 ليوان
روغن مایع 2/1 ليوان
سرکه 1 قاشق چايخوری
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای داخل بوروک
روغن مایع 3/1 ليوان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پياز 1 عدد متوسط
جعفری 2- 3 قاشق غذاخوری خرد شده
نمک و فلفل سياه به مقدار لازم

مواد لازم برای روی بوروک
زرده تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 2- 3 قاشق غذاخوری

طرز تهیه
آرد را الک کنيد. ماست، روغن و سرکه و نمک و آب را به آرد اضافه کنيد و خمير درست شده را خوب ورز دهيد تا به دست نچسبد. خمير را به تکه هايي به اندازه تخم مرغ تقسيم کنيد. به کمک وردنه هر تکه را به قطر 2- 3 ميلي متری پهن کنيد
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
سپس آن را به چهار قسمت تقسيم کنيد. روی خميرها را چرب کنيد. پياز را رنده کرده با روغن تفت دهيد. گوشت را به پياز اضافه کنيد و به تفت دادن ادامه دهيد. گوشت که خوب سرخ شد شعله را خاموش کنيد، و در آن جعفری ، نمک و فلفل بريزيددیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.
از اين مايه گوشتی تقريبا يک قاشق غذاخوری لبه خمير قرار دهيد سپس آن را لوله کنيد و دور خودش به صورت حلزون بپيچيد. سيني را چرب کنيد – بوروک ها را داخل سيني بچينيد. زرده های تخم مرغ را هم بزنيد و 2- 3 قاشق غذاخوری روغن به تخم مرغ اضافه کنيد و روی بوروکها بماليد. در دمای 180 درجه سانتي گراد فر قرار دهيد به مدت زمان 40-50 دقيقه بپزد دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
.