طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} (/showthread.php?tid=152218) |
طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} - ḲℑℳℐÅ - 05-08-2014 ماکارونی با فیله مرغ ▪ یک بسته ماکارونی ▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ▪ ۴۰۰ گرم فیله مرغ خرد شده ▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل و نمک ▪ یک فنجان خامه ▪ دو قاشق غذاخوری نعنای خرد شده ▪ سه قاشق غذاخوری ریحان خرد شده ▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش ▪ دو قاشق غذاخوری عسل ▪ یک قاشق غذاخوری سرکه سیب ● طرز تهیه در یک قابلمه بزرگ آب و نمک ریخته و آن را بجوشانید. تا زمان جوش آمدن، درون یک ماهیتابه روغن زیتون ریخته و فیله ها را در آن تفت دهید. پس از به جوش آمدن آب، ماکارونی ها را در قابلمه بریزید و تا نرم شدن آن منتظر بمانید. پس از سرخ شدن فیله ها کمی به آن نمک و فلفل بیف زایید. برای تهیه سس، خامه، نعنا، آب لیمو ترش، عسل، سرکه سیب و فلفل را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن ترکی بی یکنواخت منتظر بمانید. ماکارونی ها را پس از آبکشی در ظرف بزرگی ریخته و فیله ها را در میان آنها قرار داده و سس را به آن بیفزایید. ●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬● ماکارونی با کدو سبز کدو سبز 3 عدد متوسط جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری خامه پاستوریزه 150 گرم ماکارونی 400 گرم پیاز 2 عدد نمک 2 قاشق چایخوری فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری مواد لازم برای آشپزی آکا برای تزیین: گوجه فرنگی 1عدد زیتون بدون هسته 10عدد ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری فلفل دلمه ای یک چهارم فلفل طرز تهیه: ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را که مهم ترین ادویه در این سالاد است ، اضافه می کنیم. بعد از آن کدو ی خرد شده، نمک ، فلفل سیاه و باقی مانده ی خامه را اضافه کرده، کمی حرارت می دهیم . سپس جعفری تازه خرد شده را به این مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم. از قبل ماکارونی را در آب و نمک و کمی روغن خوب می جوشانیم و آبکش می کنیم . پس از این که خنک شد ماکارونی را در ظرفی ریخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روی تمام ماکارونی را می پوشانیم و با هم ترکی ب می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خلال شده ، ذرت و زیتون را برای تزیین روی آن می چینیم و بعد سرو می کنیم. نکات تغذیه ای : غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار است. کدو سبز منبع ویتامین A و C ،پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است. (`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’) ماکارونی با لوبیا -یک بسته پاستا ی فنری شکل -۲۰۰ گرم لوبیا سبز -۸ تا ۱۰ ورق کالباس -۱۰ عدد پیازچه -۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی) -۳۰۰ گرم نخود -شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی -دو قاشق غذاخوری سرکه - یک قاشق چای خوری پودر زیره - یک قاشق چای خوری پودر گشنیز -دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده -نمک و فلفل سیاه طرز تهیه : در یک ظرف آب جوش و نمک پاستا را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید. کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید. پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید. سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به پاستا اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این سالاد می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود. •*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.• پایان سری دوم |