انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} (/showthread.php?tid=152218)



طرز تهیه انواع پاستا(باانواع سس) {2} - ḲℑℳℐÅ - 05-08-2014

ماکارونی با فیله مرغ
▪ یک بسته
ماکارونی

▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ‎
▪ ۴۰۰ گرم
فیله مرغ
خرد شده ‎
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل و نمک
▪ یک فنجان خامه
▪ دو قاشق غذاخوری نعنای خرد شده
▪ سه قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ یک قاشق غذاخوری سرکه سیب
● طرز تهیه
در یک قابلمه بزرگ آب و نمک ریخته و آن را بجوشانید. تا زمان جوش آمدن، درون یک ماهیتابه روغن زیتون ریخته و فیله ها را در آن تفت دهید. پس از به جوش آمدن آب،
ماکارونی
ها را در قابلمه بریزید و تا نرم شدن آن منتظر بمانید. پس از سرخ شدن فیله ها کمی به آن نمک و فلفل
بیف
زایید. برای تهیه سس، خامه، نعنا، آب لیمو ترش، عسل، سرکه سیب و فلفل را در مخلوط کن ریخته و تا به دست آمدن
ترکی
بی یکنواخت منتظر بمانید.
ماکارونی
ها را پس از آبکشی در ظرف بزرگی ریخته و فیله ها را در میان آنها قرار داده و سس را به آن
بیفزایید.
●▬▬▬▬๑۩۩๑▬▬▬▬▬●
ماکارونی با کدو سبز
کدو
سبز 3 عدد متوسط
جعفری تازه 1 قاشق غذاخوری
خامه پاستوریزه 150 گرم
ماکارونی
400 گرم
پیاز 2 عدد
نمک 2 قاشق چایخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

مواد لازم برای
آشپزی
آکا

برای تزیین:
گوجه فرنگی 1عدد
زیتون بدون هسته 10عدد
ذرت پخته 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای یک چهارم فلفل


طرز تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کرده و کمی تفت می دهیم که سبک شود و آب نداشته باشد. بعد کمی از خامه را اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا خامه بریده بریده نشود. سپس پودر سیر را که مهم ترین ادویه در این
سالاد
است ، اضافه می کنیم. بعد از آن
کدو
ی خرد شده، نمک ، فلفل سیاه و باقی مانده ی خامه را اضافه کرده، کمی حرارت می دهیم . سپس جعفری تازه خرد شده را به این مواد اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم. از قبل
ماکارونی
را در آب و نمک و کمی روغن خوب می جوشانیم و آبکش می کنیم . پس از این که خنک شد
ماکارونی
را در ظرفی ریخته و با مخلوط مواد بالا که خنک شده است، روی تمام
ماکارونی
را می پوشانیم و با هم
ترکی
ب می کنیم. سپس گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خلال شده ، ذرت و زیتون را برای تزیین روی آن می چینیم و بعد سرو می کنیم.

نکات تغذیه ای :
غذای مناسبی برای افراد گیاه خوار است.
کدو
سبز منبع ویتامین A و C ،پتاسیم ، کلسیم و منیزیم است.
(`’·.¸ (`’·.¸*¤* ¸.·’´)¸.·’)
ماکارونی با لوبیا
-یک بسته
پاستا
ی فنری شکل
-۲۰۰ گرم لوبیا سبز
-۸ تا ۱۰ ورق کالباس
-۱۰ عدد پیازچه
-۳۰۰ گرم گوجه فرنگی ریز (گیلاسی)
-۳۰۰ گرم نخود
-شش قاشق غذاخوری آب گوجه فرنگی
-دو قاشق غذاخوری سرکه
- یک قاشق چای خوری پودر زیره
- یک قاشق چای خوری پودر گشنیز
-دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه خرد شده
-نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه :
در یک ظرف آب جوش و نمک
پاستا
را ریخته تا کاملاً بپزد سپس آبکشی کرده و بگذارید تا آب آن کاملاً برود. لوبیا سبزها را در ظرف آب ریخته و بگذارید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه بپزند تا نرم شوند سپس آنها را آبکشی کنید و در جایی گرم نگه دارید.
کالباس های بیکن دودی را به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید سپس به قطعات کوچک برش دهید و به لوبیا ها اضافه کنید.
پیازچه ها را خرد کنید و در یک ظرف ریخته سپس گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید و به همراه نخود به پیازچه ها اضافه کنید. در یک ظرف جداگانه آب گوجه فرنگی با سرکه و ادویه و گشنیز تازه را مخلوط کرده و به مخلوط پیازچه ها، گوجه و نخود اضافه کنید.
سپس همه مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و به
پاستا
اضافه کرده و لوبیاسبز پخته شده و کالباس بیکن دودی را نیز به آنها اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید. دقت کنید این
سالاد
می تواند به هر دو صورت سرد و گرم سرو شود.
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
پایان سری دوم