جوک انقدر بخند تا بمیری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: جوک انقدر بخند تا بمیری (/showthread.php?tid=151937) صفحهها:
1
2
|
جوک انقدر بخند تا بمیری - بلذابلا - 04-08-2014 ========================== یه حیف نون تو آینه عکس خودشو می بینه بعد می *: ا...این چه آشناست ! بعد از « یه ساعت فکر کردن داد می زنه: فهمیدم... این همون کره خریه که امروز تو آرایشگاه یک ساعت زل زده بود به من ! ========================== امروز تو تاکسی بودیم رانندهه رفت بنزین بزنه با یه راننده دیگه دعواش شد، یارو به راننده ما گفت "تو مسافرکشی؟... تو عن کشی.. ما 4 تا تو ماشین ========================== حیف نون ميخواسته تو يك اداره دولتي استخدام شه، ميبرنش گزينش. اونجا يارو ازش ميپرسه: شما وقتي ميخواين وارد مستراح شيد، با پاي راست وارد ميشيد يا با پاي چپ؟ غضنفر هول ميشه، ميگه: شما منو استخدام كنيد، من با سر وارد ميشم! ========================== به حیف نون می گن اگه دنیا رو بهت بدن چی کار می کنی می * من فعلا می خوام « درسمو ادامه بدم !! ========================== میدونید اگه یه مرد وارد حموم زنونه بشه چی میشه؟ زنا میکشنش ولی اگه یه زن وارد حموم مردونه بشه مردا همدیگرو میکشن ========================== حیف نون میره «استر.یپ شو» ، بعد از چند ساعت به رفیقش میگه: پاشو بریم، از اول معلوم بود این دختره زورش نمیرسه میله رو کج کنه! ========================== به حیف نون میگن ترمز ABS چیه؟ میگه تو سرعت های زیاد و سر پیچ ها کار حضرت « ابوالفضل رو می کنه!!! ========================== پیرزنه لخت میره جلوی شوهرش و میگه: حاجی، برات لباس عشق پوشیدم! پیرمرده میگه: دستتون درد نکنه حاجخانم، ولی کاشکی اتوش میکردی!!! ========================== پلیس راهنماییی جلو حیف نون رو می گیره میگه: كارت ماشین، گواهینامه، معاینه فنی، بیمه… غضنفر میگه: چیكار كنم؟ جمله بسازم؟ ========================== حیف نون آشغال میره تو چشماش سره ساعت 9 میشینه دم در ========================== دور و زمونه بدی شده، وقتی پول داری و میگ###وزی همه میگن چی فرمودین؟ ولی وقتی پول نداری و حرف میزنی میگن: باز تو گ####وزیدی؟!؟ ========================== از حیف نون می پرسن خواهرت دختر زائیده یا پسر؟ میگه به من اطلاع ندادن، هنوز نمی دونم دایی شدم یا خاله؟ ========================== پلیس به حیف نون: اینجا ماهیگیری قدغنه!!! حیف نون: ولی اینجا تابلو نزدین!!! « پلیس: نزدیم که نزدیم، زود باش از بالای اون آکواریوم بیا پایین!!!! ========================== یارو میره دستشوئی عمومی طول اش میده وقتی بیرون میآید بهش میگن خسته نباشی . میگه شیرین کام باشی ========================== حیف نون 2سال میره سربازی كارتشو كه میدن میگه: ای بابا اینو كه دارم گواهینامه میخوام ========================== حیف نون میره کله پاچه فروشی، یارو بهش میگه: قربون چشم بگذارم؟ غضنفر میگه: نه « آقا! حداقل صبر کن من برم قایم شم! ========================== آقای سرخوش آزمایش ادرارش گم میشه میگه بله دیگه مملکت بخور بخوره! ========================== حیف نون داشته دعا می كرده، میگفته: خدایا مرا نیامرز… میگن: بابا این چه جور دعا كردنه!؟ میگه: آخه دارم شكسته نفسی می كنم ========================== حیف نون به دختره میگه بوس میدی؟ میگه نه! حیف نون میگه به جهنم بخاطر خودت گفتم من « خودم زن دارم ننظر فراموش نشه RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - ♥ فرشته 87♥ - 08-09-2014 خوب بودن ممنون RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - بی کس2 - 27-10-2014 مرسیییییییییییییییییییییییی RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - sohrabe khaste - 27-10-2014 بازم بزار RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - گیلدا 15 - 27-10-2014 خوب بود مرسی RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - Dead-Girl - 27-10-2014 مرسی ولی نمردما... RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - しíþ ßしâçk - 31-10-2014 جاش اينجانيس RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - __mooni__ - 31-10-2014 بد نبود الانم زندم... RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - Hanie...... - 31-10-2014 تکراری بود واز خنده هم نمردم بوی سوختگی دماغت داره میاد RE: جوک انقدر بخند تا بمیری - erikfirouzyar - 01-11-2014 وای شما چه قدر باحالید واقعا قشنگ بود |