انجمن های تخصصی  فلش خور
دلمه فلفل ایتالیایی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: دلمه فلفل ایتالیایی (/showthread.php?tid=151600)



دلمه فلفل ایتالیایی - Shadow of Death - 04-08-2014

دلمه فلفل ایتالیایی 1

 

مواد لازم برای ۶-۴ نفر
گوشت چرخ‌کرده:
۴۰۰ گرم
برنج:
یک‌دوم پیمانه
فلفل دلمه‌ای قرمز:
۶ عدد
روغن مایع:
۲ قاشق غذاخوری
سیر:
۲ حبه ساطوری
پیاز متوسط:
یک عدد ساطوری
لوبیا سبز آب‌پز:
۱۰۰ گرم خرد شده
نمک و فلفل:
به میزان لازم
گوجه‌فرنگی متوسط:
۴ عدد خرد شده
پودر سیر:
یک قاشق چای‌خوری
پودر پیاز:
۲ قاشق چای‌خوری
آویشن:
یک قاشق چای‌خوری
شکر:
یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
برای تهیه سس گوجه‌فرنگی، پودر سیر،‌ یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز،‌ سرکه و شکر را ۳۰ دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در ۵ دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چای‌خوری نمک ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید.
روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید.
سر فلفل‌ها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یک‌چهارم پیمانه از سس گوجه‌فرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفل‌ها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفل‌ها را ببندید.
یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجه‌فرنگی را کف آن ریخته و فلفل‌ها را در آن بچینید. دلمه‌ها را ۵۰ دقیقه در فر بپزید و هر ۱۵ دقیقه از سس گوجه‌فرنگی روی آن بریزید.
فوت آشپزی
در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید.