دلمه فلفل ایتالیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: دلمه فلفل ایتالیایی (/showthread.php?tid=151600) |
دلمه فلفل ایتالیایی - Shadow of Death - 04-08-2014 مواد لازم برای ۶-۴ نفر گوشت چرخکرده: ۴۰۰ گرم برنج: یکدوم پیمانه فلفل دلمهای قرمز: ۶ عدد روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری سیر: ۲ حبه ساطوری پیاز متوسط: یک عدد ساطوری لوبیا سبز آبپز: ۱۰۰ گرم خرد شده نمک و فلفل: به میزان لازم گوجهفرنگی متوسط: ۴ عدد خرد شده پودر سیر: یک قاشق چایخوری پودر پیاز: ۲ قاشق چایخوری آویشن: یک قاشق چایخوری شکر: یک قاشق غذاخوری روش تهیه: برای تهیه سس گوجهفرنگی، پودر سیر، یک دوم پیمانه آب، پودر پیاز، سرکه و شکر را ۳۰ دقیقه در یک قابلمه کوچک روی شعله متوسط بجوشانید. در صورت نیاز کمی آب اضافه کنید و در ۵ دقیقه آخر پودر آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. برنج را به همراه یک پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک ۲۰ دقیقه بجوشانید، سپس آبکش کرده و کنار بگذارید. روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را ۳ دقیقه تفت دهید، سپس گوشت را اضافه کرده و تفت دادن را ۵ دقیقه دیگر ادامه دهید تا رنگ گوشت عوض شود. لوبیا را اضافه کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. سر فلفلها را بریده و داخل آن را خالی کنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. در یک کاسه، برنج را با مایه گوشت و یکچهارم پیمانه از سس گوجهفرنگی را مخلوط کرده و نمک و فلفل آن را اندازه کنید. داخل فلفلها را با مایه گوشت و برنج پر کنید و در فلفلها را ببندید. یک ظرف نسوز را چرب کنید. سس گوجهفرنگی را کف آن ریخته و فلفلها را در آن بچینید. دلمهها را ۵۰ دقیقه در فر بپزید و هر ۱۵ دقیقه از سس گوجهفرنگی روی آن بریزید. فوت آشپزی در صورت تمایل میتوانید مقداری پنیر موتزارلای رنده شده با مایه برنج مخلوط کنید. |