![]() |
پلو مرغ به سبک اسپانیایی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پلو مرغ به سبک اسپانیایی (/showthread.php?tid=151590) |
پلو مرغ به سبک اسپانیایی - Shadow of Death - 04-08-2014 ![]() قصد پخت پلو مرغ برای خانوادهای چهار نفره دارید. چه تغییری در ترکیب و پخت مواد و طرز تهیه این غذای دوست داشتنی بسیاری از خانوادهها، برای ایجاد تنوع به ذهنتان میرسد؟ سبک اسپانیایی را امتحان کنید. مواد لازم برای ۴ نفر روغن زیتون: ۳ قاشق مرباخوری ران مرغ بدون پوست و استخوان: ۴۰۰ گرم فلفل دلمهای قرمز خرد شده: یک عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده: یک عدد سیر له شده: ۴ حبه آویشن خشک: یک قاشق مرباخوری برنج: سهچهارم پیمانه زعفران: کمی آب مرغ: یک و سهچهارم پیمانه نمک و فلفل: به میزان دلخواه گوجه فرنگی رنده شده: ۲۲۴ گرم زیتون سیاه و سبز بدون دانه: هر کدام ۱۰ عدد طرز تهیه فر را روی ۲۰۰ سانتیگراد تنظیم کنید. ران مرغ را به تکههای کوچک خرد کنید. همراه با ۲ قاشق مرباخوری روغن، تکههای مرغ را به مدت ۵ دقیقه در ماهیتابه تفت دهید تا طلایی شود. پس از طلایی شدن، آنها را روی بشقاب قرار دهید. بقیه روغن را به ماهیتابه اضافه کنید، پیاز، فلفل دلمهای، سیر و آویشن را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا سبزیها کمی نرم شود. تکههای مرغ را به مواد اضافه کنید. سپس آب مرغ، گوجه فرنگی رنده شده، نمک و فلفل و برنج (که از قبل خیس کردهاید) و زعفران را اضافه کرده، هم بزنید. صبر کنید تا محتویات جوش بیاید و قل بزند. مواد را به ظرف مناسب منتقل کنید و با کاغذ فویل روی آن را بپوشانید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا بپزد. |